SİYASET Haberleri Tümü

“Partiye değil adaya oy verin"

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze Şileliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, Gebze İYİ Parti SKM Başkanı Nalan Helvacı ve parti üyeleri de hazır bulundu.

Gebze Şileliler Derneği Başkanı Zeki Şener ve dernek üyelerine hitap eden Çetinkaya, yerel seçimlerde partiye değil adaya ve hizmete bakılarak oy verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Gebze'nin her yerine ulaşıp kendimizi anlatmaya çalışıyoruz bunun içinde her türlü imkanı değerlendiriyoruz" diyen Çetinkaya "Bizim istediğimiz vatanımıza ve milletimize sahip çıkarak yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke emanet etmektir. Bu hedefimizi gerçekleştirebilme yolunda önceliğimiz Gebze'mizdir. Yaşamımızı burada sürdürüyoruz ve Gebzeliyiz. Bu bir yerel seçim yani benim anlatacaklarım genel siyaset ile ilgili olmayacak. Gebze'de eski nesil siyasetin bir tezahürü olarak partiye göre oy verme anlayışının terk edilerek adaya bakılarak oy verme zamanın geldiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Yerel seçimlerde partilerin değil adayların yarıştığını ifade eden Çetinkaya, “Bu yolda ekibim ve ben iyi işler yapmak için yola çıktım. Bizim ana ilkelerimiz  her zaman bahsetmiş olduğumuz gibi  dürüstlük ve şeffaflıktır. Gebze'yi daha iyi bir yere taşımak içinde projelerimiz var. Bu projelerimizi şubat ayında gerçekleştireceğimiz basın toplantısı ile halkımız ile paylaşacağız” dedi.

BİZLERE ŞANS VERİLMELİ

Gebze’de yaşayan insanların mutlu, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabilmeleri için gerekli olan şartların oluşturulması gerektiğini söyleyen Çetinkaya, “Gebze sahip olduğu potansiyeli kullanarak hak etmiş olduğu yere gelebilmeli. Aslında biz Gebze’yi yöneterek, halka hizmet nasıl oluru tüm Türkiye'ye göstermeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle gönüllüler ordusu olan bize bir şans verilmesini istiyoruz” dedi. Söz alan Gebze Şileliler Derneği Başkanı Zeki Şener ise şöyle konuştu: “Demokrasinin bir gereği olarak hem İYİ Parti'yi hem de başka partilerimizi derneğimizde ağırlıyoruz. İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı sayın Op. Dr. Burcu Çetinkaya'yı da derneğimizde ağırlamaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Gebze'nin eksiklerini ve bunları gidermek amacıyla neler yapılması gerektiğini kendisinden dinlemek isteriz. Bizler burada birer elçiyiz ve öncelikle Gebzeliyiz.” Ziyaret sonunda Çetinkaya ve partililer, dernek üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz