SİYASET Haberleri Tümü

“Mart’ın sonu bahar olacak”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yoğun tempoyla çalışıyor. Dursun seçim çalışmalarına Tokat Dodurgalılar Derneği ve Giresun Dereliler Derneğinde devam etti.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, aynı güne iki program sığdırdı, ilk durağı Tokat Dodurgalılar Derneği oldu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı programda söz alan Başkan Adayı Recep Dursun, “Her zaman haklının ve mazlumun yanında oldum. Uzun zamandır Gebze’de yaşayan, her zaman iyiyi savunan biri olarak bu yola çıktım. Martın sonundaki bahara inandım. Baharı hep beraber yaşayacağız. Değişimi birlikte başaracağız” dedi.

Her açıdan iyi idare edilmeyen bir şehirde yaşadıklarını kaydeden Recep Dursun, “Dünyanın en pahalı ulaşım hizmetlerini alıyoruz. Halktan kopuk bir meydanımız var. Pazar alanımız uzak. Kütüphanemiz yetersiz. Spor kulüplerimiz problemli. Gençlerimiz işsiz. Çocuklarımız umutsuz. Bu iş parti meselesi değil, hizmet meselesi, gelin birlikte değiştirip, hep beraber yönetelim, Gebze’yi yaşanabilir bir kent yapalım. Ben başaracağımıza inanıyorum, yanımda sizlerin desteğini istiyorum.” derken Dursun’un konuşması sonrasında salonda büyük alkış alması dikkat çekti.  

TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Son olarak Giresun Dereliler Derneğine konuk olan CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz vatandaşlarca ilgi gördü. Başkan Adayı Dursun, “Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahalleleri'ndeki tapu sorunu uzun zamandır aşılamadı. Vatandaşımız mağdur edildi. Bizim bu konuda ciddi mücadelemiz oldu. 31 Mart’ta kazandığımız takdirde artık bu işi noktalayarak, vatandaşımızı sevindireceğiz” derken CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da “Bu konuda tüm vatandaşlarımıza söz veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz