GENEL Haberleri Tümü

Bulut’tan Kırılmaz’a Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve beraberindeki heyet, görevine yeni atanan Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’a hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Görevine yeni başlayan Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut, yapılacak her türlü çalışmalarda gönüllü olarak görev alacaklarını bildirdi. Bulut, ‘’Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kocaeli’mize hayırlı hizmetler yapacağından şüphemiz yoktur’’ açıklamalarında bulundu.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırılmaz, “STK’lar, önemli ve faydalı kuruluşlardır, bende üyesi olduğum kurumun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretiniz ve hediyeniz şahsımı ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Bulut ve siz değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları hep birlikte el ele vererek ortaya koyacağız” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz