GENEL Haberleri Tümü
banner1032

Sedaş Elektrikçiler Odası İle Buluştu

SEDAŞ hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti için faaliyet alanındaki paydaşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. SEDAŞ yöneticileri son olarak Elektrikçiler Odası Üyeleri ile bir araya geldi.

Gebze SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Bölge Sorumlusu Burhan Demirpehlevan ve Enerji Müsaadeleri 3.Şahıslar Proje Onay Sorumlusu Kerem Bıyıklı, Gebze SEDAŞ binasında yapılan toplantıda, 2018 yılını değerlendirirken,  değişen yönetmelik, iş akışları, yapılan uygulamalar ve beklentilerle ilgili Gebze Elektrik Teknisyenleri Odası  Başkan ve Üyelerini bilgilendirdiler.  2019 yılı için verimli ve müşteri odaklı çalışmalarla ilgili daha çok gelişme kaydedilmesi için fikir alış verişinde bulunuldu.

Gebze Elektrik Teknisyenleri Odası Üyeleri de yapılan toplantıyla ilgili olarak;  “SEDAŞ ile bir araya gelmemiz çok faydalı oluyor. Elektrik dağıtım sektöründe mevzuatların değişimine bizlerin de ayak uydurması gerekiyor. Yeni bina yaptıran ve elektrik bağlantısı yaptırmak isteyen mülk sahibi kişiler ile SEDAŞ arasında köprü oluşturuyoruz. Müşterilerimize de gerektiğinde mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgi vermek ve onları aydınlatmamız gerekiyor.  Enerji müsaadesi başvurularımızı, onaya sunduğumuz projeleri ve yaptığımız elektrik tesisatları ile elektrik tesislerini yeni mevzuat ve değişen yönetmeliklere uygun olarak yapmamız gerekiyor. Kaliteli hizmet yanında, hem SEDAŞ’a hem de müşterilerimize zaman kaybettirmemek  için mevzuat ve uygulamalara hakim ve bilgi sahibi olmamız çok büyük önem taşıyor. Elektrik almak isteyen müşterilerimiz adına Enerji müsaadeleri başvurularında, proje ve yapılan tesisatlarda bir eksik olursa ve  standartlara uymayan uygulamalar yapılırsa,  bunlar SEDAŞ tarafından haklı olarak reddediliyor. Bu sefer süreç uzuyor. Bizim de müşteriye karşı zor durumda kalmamamız için en doğrusunu yapmamız gerekli. SEDAŞ bu süreçlerde  SMS ile bilgi veriyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Mevzuata ve yeni  uygulamalara ait güncel gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldiğimiz toplantılar çok faydalı oluyor. Amacımız SEDAŞ ile uyum içinde çalışarak verdiğimiz hizmetleri hızlı bir şekilde sağlamaktır. İlişkilerimizi genişleterek talep ve önerilerimizi SEDAŞ yetkilileri ile paylaşıyoruz. Başarılı geçen iletişim toplantısında, SEDAŞ yetkililerinin yapıcı, olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımından da büyük memnuniyet duyduk. Bu toplantıların belirli aralıklarla yapılmaya devam edilmesi bizleri memnun ediyor.” açıklamasında bulundu.

banner1033
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz