GÜNDEM Haberleri Tümü

"Sorunları El Birliği ile Çözeceğiz"

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, “Gönül belediyeciliği” anlayışını seçimden önce uygulamaya başladı.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Şayir,  "Dilovası'nı hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız. Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız. " dedi.

Şayir, seçim çalışmaları kapsamında Dilovası'nın dört bir yanında yaptığı ziyaretlerde, seçmenlerle gönül bağı kuruyor. Gittiği her yerde “Dilovası'nın bütün dertleri benim derdimdir. Eğitim, sağlık, çevre, işsizlik, güvenlik tüm sorunlar benim sorunlarımdır. Bana güvenin, tüm sorunları çözeceğim” dedi.

"SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ"

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Şayir, Dilovası'nda vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretleri sırasında konuşan Şayir, “"Biz gönüller almak, Dilovası'nda gönüller yapmak, Dilovası'na hizmetkar olmak için yola çıktık. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla uyum içinde çalışmak, istişare kültürünü güçlendirip yakın ilişkiler kurarak hemşerilerimizi memnun edecek çalışmaları hep birlikte uygulamak istiyoruz. Her ziyaretimizde Dilovamız için farklı bir öneri geliyor ve tek tek not alıyoruz. Kararlıyız, Dilovamıza hep birlikte hizmet sunacağız, sorunları hep birlikte çözeceğiz.” diye konuştu.

SEVGİ İLE YOLA ÇIKTIK SEVGİ İLE BAŞARACAĞIZ

Çok çalışacaklarının altını çizen Şayir, “Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket ederek, vatandaşlarımızın gönlüne girerek, Dilovası'nı hep birlikte yöneteceğiz. Dilovası'nı yeni hedeflere hep birlikte ulaştıracağız. Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız.

Dilovası'nın tüm meselelerini ayrıntılarıyla konuşarak en doğru çözüm yöntemlerini uygulamak istiyoruz. Evlatlarımıza güzel bir geleceği miras bırakmak için, yarınları daha güzel bir Dilovası için çok çalışacağız. Sizlerden "Dua ve desteklerinizi bekliyorum”  ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz