İLÇE HABERLERİ Haberleri Tümü

Yaz okullarına festival gibi kapanış

Çayırova Belediyesi Yaz Okulları kapanış programı renkli görüntülere sahne oldu.

Çayırova Stadyumu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, meclis üyeleri, öğrenci ve veliler katıldı. Öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri, kişisel gelişim, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacı ile açılan yaz okullarının kapanış programında bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Bu dönem 3 bin 100 öğrenci ile Çayırova tarihinin en yüksek katılımlı yaz okulu oldu. 6 haftalık süre içinde çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim, robotik kodlama, ahşap minyatür, resim, jimnastik, yüzme, karate, halk oyunları kurslarının yanı sıra gezi ve etkinlikler düzenledik. Önümüzdeki yaz okulumuzda ders süreleri artarak haftanın her günü çocuklarımız gelecek şeklinde planlayacağız.” dedi.

Üniversite ve lise hazırlık kursları

16 Eylül’de başlayacak çocuk kulüplerinde eğitimlerin sabahçı-öğlenci şeklinde başlayacağını ifade eden Başkan Çiftçi, “Tüm çocuk kulüplerimizde, çalışan annelerimiz için kreş düzeninde tam gün eğitim verilecek. Annelerimiz için de mesleki eğitimler verilip eğitimlerin sonunda yine bir projemiz olan ürün satışlarımız başlayacaktır. Tüm bilgievlerimizde, üniversite ve lise hazırlık kurslarımız açılacak. Bilgievlerimiz, çocuklarımız ve gençlerimiz için geç saatlere kadar açık kalacak.” şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, gençlik kampı, kitap kafe ve 4-10 yaş arası çocuklar için kütüphane açacaklarının müjdesini verdi. Çocukların kurs boyunca yaptıkları çalışmaların sergilendiği çadırlardı tek tek ziyaret eden Başkan Çiftçi, saha içine kurulan şişme oyun parkında keyifli dakikalar geçiren çocukları ve gösterileri bir süre izledi.

Futbol sahasında renkli görüntülere sahne olan ve festival havasında geçen yaz okulları kapanış programında çocuklar geç saatlere kadar eğlendiler.


 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz