Merhabalar sevgili Gebzeliler..


Neden cilt bakımı yapılmalıdır? Başlığıyla bugün sizlere kısa bilgiler vereceğim.


Akneli sivilceli ciltleri olan bayanlar maalesef aşırı makyaj yaparak bu sorunları görünmez hale getirmeye çabalıyor. Her gün yüze sürünülen sayısız makyaj malzemesi zamanla ciltte daha fazla siyah nokta akne sivilce yağ bezesi gibi sorunlara yol açıyor. Bununla birlikte cildi de yaşlandırdığını biliyoruz.


Peki, ne yapalım makyajı çok seviyorum der gibisiniz :)


Ayda en az bir kez cilt bakımı yaptırırsanız ve doğru ürünleri kullanarak cildinize bakarsanız en azından cildinizin daha kötüye gitmesini engelleyebilirsiniz. Fakat ciddi anlamda ben akne istemiyorum temiz gözükmek istiyorum diyorsanız. Makyajı acilen bırakmalısınız :)


Cilt bakımı nasıl yapılır?


Sağlıklı ve doğru bir cilt bakımı yaklaşık bir buçuk saat sürer ve bu süre içinde sıra ile süt ve tonik ile temizleme, peeling, ozon buharı, serum ve ampul emilimi yüz masajı, maske, yüksek frekans ve kremleme işlemi uygulanır. Bu uygulamalar ile cilt temizlenir, tıkalı gözenekler açılır, kan dolaşımı hızlandırılır, cilt ölü hücre ve siyah noktalardan arındırılır; nem depo edici ve hücre yenileyici işlemlerle taptaze canlı bir görünüm ortaya çıkar. Bu tazeliği korumak için ise devamında doğru ürünleri kullanmanız gerekiyor.


''Ben makyaj yapmıyorum cilt bakımına ihtiyacım yok '' diye bir şey söz konusu değildir.


En basit örnekle açıklayacak olursak. Dolabınıza temiz bir beyaz gömlek koyalım ve uzun süre kullanmayalım. Sizce uzun süreden sonra o gömlekte hiç bir değişiklik olmayacak mı?


Gömlek ilk aldığınız kadar temiz parlak durmayacak.. Nasıl ki bir kıyafete özen gösteriyorsak aynı özeni cildimizden esirgemeye hakkımız yok!


Düzenli cilt bakımıyla hem kırışıklıklarınız önlenecek hem de daha temiz berrak cildiniz olmasını sağlayacak. Unutmayın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bakıma da her zaman ihtiyacımız vardır...



                                                                                                                                         
Güzellik Uzm. Gamze Özçelik

                                                                                                                                            İletişim: 91gozclk@gmail.com



banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981