banner1006
                  
İki külhanbeyi İzmir Kadifekale’de karşılaşırlar. Sivri burun, yumurta topuk, ökçesine basılmış ayakkabı, ceket omuzda, şapka yan, tespih elde duruyorlar. Kaytan bıyıklarını burarak, kaşının biri yukarıda, diğeri aşağıda tutarak, dayı dayı konuşurlar. 
Biri diğerine diyor ki: -Eşref Paşa Camisinde mevlid-i şerifân var imiş. Sevabına nail olmak isteyenler buyursunlar, demiş. 
Külhan beyin diğeri: -Sevabına nail olalım. Belki musa pilav ile zerdede verirler. Kaşıklarımızla çatallarımızı da alalım. 
Diğeri: -Belki musa kavga çıkar. Bıçaklarımızla, muştalarımızı da alalım. 
Niyetleri mevlide katılıp, dua edip, pilav, zerde yemek değildir. Niyet kavga etmektir. Bizdeki teröristlerin tamamının da niyeti kavga etmektir. 
Efendim, PKK’yı yıllar önce meclise Sayın Erdal İNÖNÜ ile Murat KARAYALÇIN sokmuştu. Daha sonraları terör örgütü göstermelik siyasallaştı. Devletin imkanlarından yararlanmak istedi. Ama her eylem ve söylemlerinde sırtını teröre dayadı. Onlarla beraber hareket etti. Birçok vekil ve başkanları teröristlerle beraber hareket etmeleri, destek vermeleri ve fiillerini övmelerinden dolayı görevden alındı. Yerine kayyumlar atandı. 
Efendim, demokratik usullerle seçilmişlermiş. Devletin ve milletin hakkını dağdaki teröristlere gönderenlere “DUR” dendi. Şimdi bu teröristlerin desteklediği partiler Millet İttifakı içindedir. 
Bir zamanlar CHP’li bir başkan rey uğruna Güneydoğu’dan Antalya’ya PKK’lılar getirmişti. Bunlar her tarafta terör estirmeye başladılar. Daha sonra DYP’li Belediye Başkanı ile bu ayyuka çıktı. Seyyar satıcıların tezgahlarında, arabalarında; kalaşnikof, pala, zincir, sopalar vardı. 
PKK’lılar yüzünden Kürt kardeşlerimize de halkımız tepki koymuş, kimse onlardan alışveriş etmez olmuştu. Zabıta bunların üstesinden gelememişti. Emniyet Müdürlüğü’nün terör operasyonlarıyla bunlar hemen tasfiye edilmişti. 
İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre, şimdi Millet İttifakı’nın listelerinden 259 PKK’lının seçilebilecekleri yerlerden aday yapıldığı belirtilmektedir. Türkiye genelinde CHP, İP ve SP listelerinden de HDP’liler vardır. İttifak kürtlerin değil, PKK’nın oylarına taliptir.
Antalya’da da bu şekilde belli olan yedi aday vardır. Bunlar seçilecek yerlerdedirler.
İTTİFAKTAKİ PKK’LILARLA TERÖR MEŞRULAŞTIRILMAKTADIR. 
Aklımın almadığı okulları, camileri, kuran kurslarını, işyerlerini, şantiyeleri, havaalanlarını, sağlık ocaklarını, hastaneleri yakan; askeri, polisi, sivil vatandaşları şehit eden, küçük çocukları dağa kaçıran, devletin imkanlarını teröristlere veren, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak için her türlü yolu deneyen, ille de “Kürdistan” diyerek bölücülük ve ayrımcılık yapan, Amerika ve Batının kuklası insanlarla, mütedeyyin insanlar, milliyetçi ve muhafazakârlar nasıl beraber olur? Onaylar, destek olur? 
Ak Parti veya Recep Tayyip ERDOĞAN düşmanlığı gözlerini mi kör etti?
Vatan, millet, devlet ve din aşkı sahte miydi?
Beka sorununun konuşulduğu şu günlerde, birlik olmak gerekmez mi?
 Venezuela’daki oyunu insanlar görmüyor mu? Bir hafta elektrik kesintisi ülkeyi felç etmişti. Bizde de bir zamanlar neden olduğu belli olmayan bir günlük elektrik kesintisi, herkesi perişan etmedi mi?
Eğer Antalya’da teröristler maazallah milliyetçi, muhafazakâr, mütedeyyin insanların reyleri ile Belediye Meclisine girerlerse vah Antalya’nın haline!
 Güneydoğu’da yaptıklarının kat ve katını mutlaka Antalya’da da yapacaklardır. 
Aman dikkat! Aman dikkat! Aman dikkat! 
Not 1: Yeni Zelanda’da olan menfur terörü şiddetle telin ediyorum. Hak-batıl mücadelesinde Batı oluşturduğu bataklıkta boğulacaktır. Dünyanın birçok yerinde masum Müslümanlar katledilmekte, katiller hak ettiği cezayı almamaktadır. 
İtidalli davranmak, birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve güçlü olmak zorundayız. 
Hiç olmazsa milli davalarda, siyasete değil, ülke menfaatine bakalım, onu düşünelim.
Her din ve ırkın fanatikleri vardır. Bir kişinin veya grubun yaptığını, bütün o din mensuplarına veya milletin tümüne mal etmemek gerekir. Ancak Batının yaptığı bu çirkinliği de insanlığın unutmayacağına inanıyoruz. 
Not 2: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski İş Teftiş Kurulu Başkanı, Müsteşar Yardımcısı, Çalışma Ataşesi, eski meslektaşım Sayın İbrahim KULUÖZTÜRK vefat etmiştir. Taziye dileklerimi sunuyorum.
Kalın sağlıcakla…

   22.03.2019 
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934