banner1006
OTOMOBİL:
Tüm Sektöre Turpak'ı Tavsiye Etti!

14 Aralık 2022 Çarşamba 19:39


Güvenli yakıt ikmali süreçlerinde, kendi sektörünün öncüsü konumundaki şirketlerin tercihi olmaya devam eden Turpak, İstanbul merkezli Gündoğar Beton’un da tercihi oldu. Şirketin yakıt yönetimi için baştan sona çözüm sunan Turpak, geliştirdiği sistem sayesinde yöneticilerin yakıt giderlerini kontrol etmesine imkan tanıyor. Gündoğar Beton’un hazır beton tesisinde kullanılan pompa, tank ve tankerlerinde, yeni nesil Turpak NANO RFID teknolojisine yer verilirken, bu sayede araç ve makine parkı anlık olarak takip edilebiliyor. 


Memnuniyetlerinin göstergesi olarak Gündoğar Beton’un kendi sektöründeki tüm temsilcilere Turpak teknolojisini tavsiye ettiğini ifade eden Turpak Kamu ve Filo Satış Yöneticisi Cem Erdoğan, şirketin taleplerine yüzde yüz cevap vermek üzere bir sistem kurduklarını söylerken; kullandıkları teknolojinin faydalarını da sıraladı:


Taşıt bazında düzenli Akaryakıt Tüketim Raporları ile km, litre, tutar, dolum tarihi, yer ve saat bilgileri takip edilir. Takip edildiği sürece olası kaçakları engeller.

Aracınız pompa tarafından otomatik olarak algılanır. Dolum bilgileri otomatik olarak transfer edilir. Taşıt sürücüsü para ödemek zorunda kalmaz.

Her akaryakıt alımında taşıtın kilometre bilgileri otomatik olarak okunur ve raporlanır.

Programlanmış yakıt cinsi dışında başka bir yakıt cinsi dolumunu engeller. Böylece taşıtınıza hata sonucu yanlış yakıt konulamaz.


Tanımadığı taşıta yakıt vermez. Pompa tabancası taşıtın deposundan çıkarıldığında dolum işlemini otomatik olarak keser. Taşıt dışında başka bir yere dolum yapılamayacağı için ödediğiniz akaryakıt bedelinin taşıtlarınızın deposuna girdiğinden emin olursunuz.

Bütün bilgiler el değmeden tam otomatik olarak aktarılır. Hiçbir sistem dışı müdahaleye izin vermez. Doğruluğundan emin olduğunuz bilgileri raporlar halinde size ulaştırır.

Bu raporlar ile taşıtların kilometrede tükettiği akaryakıt miktarlarını karşılaştırma imkanı elde edilir. Aynı zamanda taşıtın hangi istasyonlardan ve ne zaman dolum yaptığı tespit edilir.

banner982
Anahtar Kelimeler
Turpak
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kasko Sigortasında Elektrikli Araç Dönemi
Ülkemizde, sayısı her geçen gün artan elektrikli araçlar 60 bin adede, şarj istasyonları ise 4 bin 500...

Haberi Oku