banner1006
POLİTİKA:
Ceyhan: İsyan sesini destekliyoruz!

09 Aralık 2016 Cuma 10:27

 

İl binasında gerçekleştirilen açıklamada Ceyhan, başkanlık sistemiyle ilgili önemli bilgiler verdi. Anayasa ve başkanlık sisteminde sona yaklaşıldığını ifade eden başkan Ceyhan, “12-13 gün sürecek bütçe görüşmelerinden sonra en önemli gündemimiz olan yeni anayasa çalışmalarına döneceğiz.”Dedi.

 CHP, MİLLETİ KORKUTUYOR

MHP’ye teşekkür eden Ceyhan,” Bu süreçte MHP ve genel başkan Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bir rejim değişikliği olmayacak. CHP her zaman olduğu gibi milleti korkutmaya çalışıyor. Ekonomide 15 gündür alevlenme, ateşlenme var. Başbakanımızın açıklamalarıyla dolar düşüyor. Millet bir oldukça hangi kartel gelirse gelsin başarılı olamayacağını gördük.”dedi.

KARDEŞİ BİLE KATLANAMADI

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Ceyhan, “Yenikapı ruhunu bozan tek bir lider var o da Kılıçdaroğlu. Nedenini ve sebebini bilmediğimiz halde bu millletin ve ülkenin aleyhinde söylemlerde bulunuyor. Buna kardeşi bile katlanamadı. Bu durum CHP ve Kılıçdaroğlu'nun durumunu ortaya koyuyor. Mesele CHP liderinin CHP ruhuna ve milletin ruhuna uymamasıdır. 'Ülkeyi böldürtmeyeceğiz' adlı miting yapıp ülkeyi bölenleri destekliyor. Bunu yapanlar, karşısında milleti görür. Mitinginizde FETÖ'cüleri alkışlatıyorsanız olayın bittiği yerdeyiz. Bunu CHP'liler bile eleştiriyor. Kılıçdaroğlu yüzünden rahmetli Atatürk'ün kemikleri sızlıyor. CHP'nin içindeki Kılıçdaroğlu'na karşı bu isyan sesini biz de destekliyoruz. CHP bu kafayla giderse bırakın iktidarı barajı bile geçemez. İnşallah yeni anayasa ile barajın %5'e düşmesini bekliyoruz. Sadece yeni anayasayla barajı belki geçer."diye konuştu.

Mustafa Ulaş GECAL

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaeli’ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye yapılan yatırımları tek tek sıraladı

Haberi Oku