POLİTİKA:
MHP'cilik oynayamayacaklar!

05 Ekim 2016 Çarşamba 10:57

 İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün yapılan il başkanları toplantısı ve vali Hasan Basri Güzeloğlu ile olan görüşme hakkında basın açıklamasını gerçekleştirdi. Basın açıklamasında ihraçlar ve kongre süreciyle ilgili de konuşan Ünlü, “MHP için bekleyenler beklemeye devam etsinler. Olağanüstü kongre hayali kuranlar hayalden öteye gidemeyecek. MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacak” ifadelerini kullandı.

 TÜRKEŞ’İN İSMİ VERİLECEK

Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Bugün hepinizin bildiği üzere il başkanları toplantının dördüncüsü yapıldı. Diğer toplantılara nazaran daha verimli geçmesi konusunda bir ilkti. Öncelikle Alpaslan Türkeş’in isminin köprüye verilmesi olumlu karşılandı. Türkeş’in isminin Yahya Kaptan’da yapılan üst geçide verilecek. Daha Sonra Cumhuriyet Mahallesi muhtarı ile alakalı CHP İl Başkanının sorunu yakın zamanda çözüme kavuşacak. 15 Temmuz’dan sonra yaşanan süreçte il başkanlarının bir arada bulunması çok önemli. Sorunlar, planlar ve projelerle ilgili görüşlerin paylaşılması Kocaeli siyaseti için önem arz ediyor.

 HAYALDEN ÖTEYE GİDEMEYECEKLER

Yarın genel merkeze gidip ihraçlar ve kongre takvimiyle ilgili bilgilendirmede bulunacağız. Aynı zamanda partimizin grup toplantısına katılıp genel başkanımızla görüşme yapacağız. MHP için bekleyenler beklemeye devam etsinler. Olağanüstü kongre hayali kuranlar hayalden öteye gidemeyecek. MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacak. Bu insanlar artık MHP’nin ne adayı ne de delegesi olacaklar. Hatta üyesi bile olamayacak insanlar var. Samimi olan davaya emek veren insanlarla MHP yoluna devam edecek.”

banner982
Anahtar Kelimeler
KocaeliGebze GazetesiMhp
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Hürriyet’ten Esnafa Teşekkür
“Hizmetlerimize yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz”

Haberi Oku