banner1006
POLİTİKA:
Selda Mican İyi Parti ‘den Aday Adayı

26 Nisan 2018 Perşembe 09:28

 Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Gebze İlçe yönetimi ve Kocaeli İl yönetimi ve il Başkan yardımcılığı görevine kadar yükseldi, CHP’nin 2016 yılında yapılan Büyük Kurultayında Parti Meclisi (PM) ‘e aday olan Selda Mican ciddi bir oy almıştı.

İyi Parti’nin kurulması ile siyasete İyi Partide devam eden Selda Mican, partisinin her toplantısına katılım sağladı ve Gebze’den il delegesi olarak görev aldı.

Gebze’de 50 yıllık esnaflık yapan bir ailenin kızı olan Selda Mican, ileri derece İngilizce biliyor.

Selda Mican Kimdir?

Selda Mican, 27 Nisan 1981 tarihinde İstanbul Üsküdar İlçesinde doğdu. Baba Tarafından Uşak , Anne Tarafından Giresunlu.

Çocukluğu Gebze Beylikbağı, ve Osman yılmaz Mahallesinde gecen Selda Mican İlköğrenimine Gebze İnönü İlköğretim okulunda, Ortaokulu Gebze Eşrefbey bitirdi. Darıca Neşet Yalçın Süper Lisesi tamamlayan Mican, Yüksek öğrenimini, (AHLEI) Amerıcan Hotel & Lodngıgn Educatıonal Instıtute İşletme bölümünde tamamladı.

Selda Mican, Çocukluk yaşlarından itibaren Atatürk Düşünce Derneği (ADD), Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Gebze İlçe yönetimi ve Kocaeli İl yönetimi ve il Başkan yardımcılığı görevine kadar yükseldi. Doğa Ve Hayvan Hakları Koruma Derneği(DOHAYKO)üyesi ve Gebze Temsilcisi olan Mican, Sokak Hayvanları Dostu.

Örgüt yapısına ve Örgütlere çok önem veren Selda Mican, Örgütcülük anlamında birçok seminere katılmış ve genel merkez nezdinde eğitimler almıştır.

50 Aile Şirketi olan Saruhan Ticaret – Bosch Yetkili mağazasında 15 yıldır Mağaza Müdüresi olarak görev yapan Selda Mican Aynı zamanda Bir reklam Ajansının ortağıdır.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaeli’ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye yapılan yatırımları tek tek sıraladı

Haberi Oku