RÖPORTAJ:
Sessizliğin sesi olmaya talibiz

09 Şubat 2015 Pazartesi 13:26

Ekibimizden Refik Sıla Güvenç’in sorularını yanıtlayan Tetik, “Umut Anadolu topraklarında” dedi. Geçtiğimiz aylarda CHP’den ayrılan Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan ve kısa sürede gerek sosyal medyada gerekse görsel basında büyük ilgi gören Anadolu Partisinde seçim startı verilmiş durumda. Anadolu Partisi Gebze İlçe Başkanı Süheyda Tetik gazetemize konuk olarak arkadaşımız Refik Sıla Güvenç’in sorularını yanıtladı. Tetik gazetemize önemli mesajlar vererek seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

BİZ BİLİNCİNİ OLUŞTURACAĞIZ

İlçe binalarının hazır olduğunu ve kısa sürede resmi açılışını gerçekleştireceklerini kaydeden Anadolu Partisi Gebze İlçe Başkanı Süheyda Tetik “Bizim davamız; ülkemizin maddi manevi tüm değerlerine sahip çıkmak ve yok olan değerlerimizi tekrar açığa çıkarmak, güven ve sevgi eksenli bir prensibimiz var. Kadınıyla erkeğiyle, genci ve yaşlısıyla davamızda hep birlikte yürüyeceğiz.  Biz olarak biz bilinciyle hareket edeceğiz.” dedi.

ÇIKARLARLA HAREKET ETMEDİM

Emine Ülker Tarhan’ın telefonuyla ilçe Başkanlığını kabul ettiğini kaydeden Tetik, “Partimizin prensibi belli, temiz siyaset yaparak, doğruluk, dürüstlükten taviz vermeden, vatana hizmet etmek. Bugüne kadar hayatımda hiçbir çıkar göz etmedim, bir çıkar uğruna her hangi bir işe kalkışmadım. Siyasette de çıkar göz etmeden ilkeli bir anlayışla hareket edeceğim. 23 yıldır Gebze’deyim, belki de yaşadıklarımla beni büyüten Gebze’ye borcumu ödüyorum.” ifadesini kullandı.

EN BÜYÜK PROBLEM HADSİZLİK

Ülkemizde yaşamın dolayısı ile siyasetin de en büyük travmasının hadsizlik olduğunu kaydeden Anadolu Partisi Gebze İlçe Başkanı Süheyda Tetik “Cahil cüreti ile etiketlerle, koltuklarla bir şey olma çabasında toplum. Bu öylesine yaygınlaşmış ki gündelik yaşam ilişkilerine bile bulaşmış. Samimiyetsiz bir toplum halini alıyoruz. İşte bu nedenle de temiz ve ilkeli, özgür siyasetten yanayım, böyle de davranacağız” dedi.

EMİNE HANIM KENDİNE ÖZGÜ

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın oldukça cesur bir hareketle yeni bir parti kurduğunu söyleyen Süheyda Tetik, “Emine hanım gerçekten önemli bir iş yaptı. Yeni bir parti kurarak artık sandığa gitmeyen siyasete inanmayan insanların umudu oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandığa gitmeyen milyonlar ortada. Emine hanım başkalarıyla kıyaslanmamalı, kendine has biri. Kimseye benzemeyen kendi devrine özgü bu ülkenin yeni bir açılım için ihtiyacı olan biri.” yorumunu yaptı.

SAMİMİYETTEN YANAYIZ

Sessizlerin sesi olacağız diyen Süheyda Tetik, “ Son cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde ortaya koyulan çatı adayının muhalefet tarafındaki insanlara hitap etmediği ortada. Sandığa gitmeyen milyonlar da ortada. İnsanlar artık kendilerini yönetenlere de muhalefete de inanmıyor. Biz samimiyetten ve dengeden yanayız. Vatanın çıkarları doğrultusunda hareket ediyoruz. 61 İlde kısa sürede örgütlendik, çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

ANADOLU PARTİSİ UYANDIRACAK

Milletvekilliğine aday adaylığı konusunda 14 Şubat’a dek süre olduğunu kaydeden Tetik “ Bu konuda net bir düşüncem yok şu an, nerede nasıl faydalı olacaksam vatana ve partime orada hizmet ederim” derken Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın kısa süre sonra Gebze’ye geleceğini kaydetti. Tetik, “ Umudunu yitirmiş ve sessiz tepkilerle sandığa gitmeyen seçmen Anadolu partisini tercih edecek.” şeklinde konuştu. 

Ropörtaj: R. Sıla Güvenç

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ııı 9 yıl önce

bekliyoruz

banner376

banner375

banner377

banner981

Karamürsel sepetinin geleceği Muharrem ustaya...
Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülaziz'e içinde kiraz götürülmesiyle üne kavuşan "Karamürsel sepeti"nin...

Haberi Oku