banner1001
SAĞLIK:
Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne 150 Yataklı Yeni Ek Bina

06 Temmuz 2018 Cuma 15:32

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, hastaneye 150 yataklı yeni bir ek bina kazandıracaklarını bildirdi.

Güneş, düzenlediği basın toplantısında, ocak ayında göreve başlamasının ardından Darıca Farabi Devlet Hastanesinin eğitim ve araştırma hastanesine dönüştürüldüğünü anımsatarak, fiziki yapının müsait olmasından dolayı dönüşüm çalışmalarında sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

Mevcut birimlerin revizyonu ve diğer ilavelerin yapılmasıyla hastanenin daha donanımlı hale geleceğini belirten Güneş, dönüşümün sırasında hastaneye yeni bölümlerin de ekleneceğini kaydetti.

Güneş, Acil Servis'teki doktor sayısını 4'ten 6'ya çıkaracaklarının bilgisini vererek, "24 saat boyunca acil uzmanımız hastanede görev yapacak. Toplam 126 hekimimiz var. Bunların 39'u genel cerrah olarak görev yapıyor. Hastanede bin 66 personelimiz mevcut. Mevcut birimlerin revizyonu ile ilgili planlamalar ve projelendirmeler sürecindeyiz. 14 yeni poliklinik açacağız. Bununla beraber 3 ameliyathaneyi daha hizmete sokacağız. Hastanemize en az 150 yataklı yeni bir ek binayı kazandıracağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Güneş, daha sonra gazetecilere hastaneyi gezdirdi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Acilin 'anne' şoförleri
Kocaeli'de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor....

Haberi Oku