banner1024
SAĞLIK:
Farabi'de kanser stadı

09 Şubat 2016 Salı 16:02

 Her yıl milyonlarca ölüme neden olan ve pek çoğu erken teşhisle önlenebilir olan hastalığa karşı farkındalık yaratmak amacıyla açılan stantta, polikliniğe gelen hasta ve hasta yakınları kanserden korunma yolları, tedavi süreci hakkında bilgiler alırken, gerekli görüldüğü hallerde ilgili birimlere yönlendiriliyorlar. 
  Darıca Farabi Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren KETEM (KANSER ERKEN TEŞHİS,TARAMA VE EĞİTİM MERKEZİ) 1Hekim, 2Hemşire,1Ebe,1Tıbbi Sekreter olmak üzere beş sağlık personeli ile Meme, Serviks ve Kalın Bağırsak Kanser Taramaları  hizmeti veriyor. 
Bu yıl kansere karşı slogan "Yapabiliriz, yapabilirim" dir. Bu sloganla erken teşhisten tedaviye, bireyden topluma, sivil toplumdan resmi kuruluşlara kadar herkesin kansere karşı yapılabilecek her türlü şeyi yapabileceği mesajı verilmektedir.
Korkarak, çekinerek değil önce sorunu düzgün tanımlayarak çözümler oluşturabiliriz. Kanseri önleyebiliriz, erken teşhisin önemini anlayabiliriz. Kansere karşı algılarımız değiştirebiliriz, harekete geçebiliriz, kanser yolculuğumuzu birlikte yönetebiliriz.
Darıca Farabi Devlet Hastanesi KETEM İletişim: 0 262 655 06 08

banner982
Anahtar Kelimeler
Farabi’de Kanser Stadı
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TEM’de Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Haberi Oku