banner1001
SAĞLIK:
Gebze'de 'Kanser Farkındalığı ve Çalışan Sağlığı Semineri' düzenlendi

28 Eylül 2018 Cuma 16:25

Bir otelde gerçekleştirilen seminere, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, ilçe sağlık müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Kanserle ilgili sağlık çalışanlarının bilgilendirilmesinin amaçlandığı seminerde konuşan İl Sağlık Müdürü Ergüney, Sağlık Bakanlığının politikaları çerçevesinde Kocaeli'de bu yıl ve önümüzdeki sene ağırlıklı olarak çalışanların eğitimi ve motivasyon artırıcı eğitim seviyesini yükseltici programlar düzenleyeceklerini söyledi.

Konuyla ilgili plan ve programları hazırladıklarını ifade eden Ergüney, şöyle konuştu:

"Biz çok şanslı bir iliz. Çünkü 2 üniversitemiz var. Yine aynı zamanda Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanemiz var. Buradaki birçok hocalarımız ve bilimadamları bizlere büyük destek veriyorlar ve yanımızda oluyorlar. İlerleyen dönemde buna benzer birçok çalışmada birlikte olacağız. Verdikleri destekten dolayı Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy ve KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan’a çok teşekkür ediyorum. Bugün burada İl Sağlık Müdürlüğümüzün yöneticileri ve Kocaeli ilinin tüm ilçe sağlık müdürleri de bulunmaktalar. Böylesine güzel bir seminere katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyor ve programda emeği geçen gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum."

KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ise, böyle önemli bir seminerde bulunmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, "Sağlık Bakanlığımızın, kanserle ilgili önemli çalışmaları var. Bu çalışmalarda aile hekimleri ve sağlık çalışanı arkadaşlarımıza çok büyük işler düşüyor. Farkındalığı yaratmamız gerekiyor. İlerleyen dönemlerde de İl Sağlık Müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalar yürüteceğiz. Programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Ergüney ve Utkan, seminerde eğitimci olarak görev alan Doç. Dr. Mesut Sezikli, Doç. Dr. Hasan Terzi, Doç. Dr. Müge Alvur, Dr. Alp Aker, Dr. Emine Tezel, Dr. Berna Şerifi ve Nurcihan Özer'e teşekkür belgesi takdim etti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Acilin 'anne' şoförleri
Kocaeli'de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor....

Haberi Oku