SAĞLIK:
GTÜ'den Mucize Karışım

08 Ocak 2019 Salı 07:08

GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Tanrıseven'in çalışmaları sonrası ortaya çıkan karışım iki günde ağrıyı dindirip, maksimum iki ayda Hemoroid’i tamamen iyileştiriyor.

Tanrıseven karışımı şöyle anlattı: " Hemoroid ameliyatları oldukça pahalıdır ve her zaman başarıyla sonuçlanmaz. Biyokimya Laboratuvarında hazırladığımız bu karışımla Hemoroid sorunu ortadan kaldırıyor. Geliştirdiğimiz bu karışım bitkisel yağ temelli olup uygulaması çok kolaydır. Birçok kişide başarılı sonuçların alındığı karışım, günde iki kez problemli bölgeye sürülüyor. Bir-iki gün içinde ağrı kesinlikle kalmıyor ve problemli bölgede koruyucu bir tabaka oluşup ve iyileşme süreci başlıyor. İyileşme süresi ise bir kaç hafta ile maksimum iki ay arasında değişiyor. Karışımda, antimikrobiyal ve antienflamatuvar bileşikler bulunmaktadır. Yanı sıra K2 ve C vitaminleri ve magnezyum alınması iyileşmeyi hızlandırmaktadır.”

Karışımın deneme aşamalarının bittiğini söyleyen Tanrıseven kısa sürede karışım için Sağlık Bakanlığına başvuruların yapılacağını belirtti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TEM’de Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Haberi Oku