banner1001
SAĞLIK:
KAN VER, SAĞLIKLI OL

29 Temmuz 2021 Perşembe 10:30

 
Türk Kızılay’ı Ülkemizin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamak için “Ulusal Kan Temini Projesi”ni yürütmekte olup, ihtiyaç anında kullanılmak üzere stoklarında her an kullanıma hazır kan stoku bulundurmaktadır. Kan bağışının olmadığı bir toplumda, her gün binlerce kişi hayatını kaybedebilir. Düzenli kan bağışında bulunmak insanların hayatını kurtarmanın yansıra, kişinin kendi sağlığı açısından da yaşamsal önem taşımaktadır. Kan bağışı sayesinde kan hücreleri yenilenmekte, bu da daha sağlıklı ve daha güçlü bir vücuda sahip olunmasını
sağlamakta ayrıca sosyal sorumluluk yerine getirilerek insanların yardımlaşmasını, paylaşım içinde olmasını ve dayanışma içinde yaşamasını sağlamaktadır.
İlimizde de ihtiyaç duyulan kanın teminine yönelik olarak Valiliğimiz ile Türk Kızılay’ı tarafından ortaklaşa tüm ilçelerimizde, planda belirtilen tarih ve saatlerde kan bağışı kampanyası düzenlenmiş olup; ilimize yakışacak miktarda kan bağışının sağlanması için gerekli desteğin verilmesini önemle rica ederiz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ








banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Acilin 'anne' şoförleri
Kocaeli'de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor....

Haberi Oku