banner1006
SAĞLIK:
Özel Konak görücüye çıktı!

17 Eylül 2015 Perşembe 15:28

İzmit, Gölcük ve Gebze’de hizmet veren Konak Sağlık Grubu, Gebze’nin merkezi caddelerinden İstanbul Caddesi’nde 3’üncü hastanesini açtı. Açılış önesi bugün bir basın toplantısı düzenleyen Konak Hastaneleri Gebze Genel Müdürü Metin Göklü, Tıbbi Direktörü Op. Dr.Seçil Totan ve İdari Direktörü Özlem Kuyruklu hastane ile ilgili bilgi verdi. Konak Hastaneleri Gebze Genel Müdürü Metin Göklü, "Gebze Tıp Merkezi'ni de Gebze Konak Hastanesi bünyesine çekerek; deneyimli doktorları, tıbbi altyapısı ve seçkin personeliyle eylül ayı içinde Gebze’de hasta kabulüne başladık" dedi.

 24 BÖLÜM VE 75 YATAK KAPASİTELİ

7/24 acil servisiyle konum olarak da Gebzeliler'in kolayca ulaşabileceği yerde bulunan Konak Gebze Hastanesi, 28 doktor, 225 personel, 24 tıbbi birim ve 75 yatak kapasitesi ile hizmet verecek. Hastanede hizmete açılan bölümler; Acil Servis, Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya ve Kl. Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Radyoloji, Nöroloji, Üroloji, Yoğun Bakım.

 HASTANENİN KONUMU BİRÇOK AVANTAJ SAĞLIYOR

17.000 metrekarelik alana sahip olan binada, Gebze Tıp Merkezini de bünyesine dâhil ederek hizmete açılan Gebze Konak Hastanesi, bulunduğu coğrafi konum nedeniyle, hem Türkiye'nin en büyük sanayi bölgesinde bulunuyor hem de dünya metropolü İstanbul'a 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor. Gebze İstanbul Caddesi’nde konumlanan hastane; alt yapısı, teknik donanımı, geniş branş ağı ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutup Balkanlar'dan ve Ortadoğu'dan hasta almayı hedefleyerek sektöründe öncü bir sağlık kuruluşu olarak hizmetine devam ediyor.

 SİZE ÇOK YAKN

“Size Çok Yakın” anlayışıyla hizmet veren Konak Sağlık Grubu, Gebze’de de soruların kolayca sorulduğu, sorunların paylaşıldığı güvenilir bir ortam sunuyor; misafirlerine bekledikleri ilgiyi rahatça görebilecekleri bir “yakınlık” iletişimi sağlıyor. Misafirlerin sadece iyileşene kadarki sürecinde değil; hastalık öncesi veya sonrasındaki tüm yaşamları boyunca iyi olmalarını önemseyen bir yaklaşımla hizmet veriyor. Teşhis, tanı ve tedavilerde tıbbi etik ilkelerine uygun hizmet anlayışıyla ve fiyat politikasıyla da misafirleri ile arasında bir yakınlık bağı kuruyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İzmit'in sağlık konteyneri depremzedelere...
İzmit Belediyesi tarafından Adıyaman'da inşa edilip malzemeleri tedarik edilen sağlık konteyneri depremzedelere...

Haberi Oku