SAĞLIK:
Sağlıklı yaşam için yürüdüler

04 Ekim 2016 Salı 13:11

Sağlıklı yaşam yürüyüşü Gebze Teknik Üniversitesi'nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımı ile yapıldı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar GTÜ ormanlık alanlarına, hobi bahçelerine ve meyve bahçelerine hayran kaldı.

BERABER YÜRÜDÜLER

Sağlıklı yaşam yürüyüşü Gebze Teknik Üniversitesi'nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımı ile yapıldı. Kocaeli'nin çeşitli ilçelerinden yürüyüşe katılan vatandaşlar GTÜ ormanlık alanlarına, hobi bahçelerine ve meyve bahçelerine hayran kaldı. Bir süredir Kocaeli genelinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun öncülüğünde devam eden sağlıklı  yaşam yürüyüşünün bu haftaki adresi Gebze’nin akciğerleri Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) ormanlık alanları oldu. Gerçekleştirilen yürüyüşteki atmosfer ve ortam renkli anlara sahne olurken atmosfer güzel bir gün geçirilmesine neden oldu. 

KALABALIK KATILIM

GTÜ' de yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşüne, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, GTÜ Akademik ve idari personeli, Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden vatandaşlar katıldı. GTÜ rektörlük binasının önünde bulunan çim alanda ısınma hareketleri ile başlayan spor aktivitesi, GTÜ ormanlık alanları yürüyüş parkuru, GTÜ Meyve Bahçeleri ve GTÜ Hobi Bahçelerinde devam ederek, çorba ikramının yapılması ile tamamlandı. Yürüyüş sırasından başkanlar ve vatandaşlara GTÜ Hobi Bahçelerinde yetişen  doğal ürünlerden ikramlarda da bulunuldu.

(SPOR SERVİSİ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TEM’de Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Haberi Oku