SAĞLIK:
Üniversite içine sağlık merkezi!

19 Mart 2016 Cumartesi 15:29

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce açılan sağlık merkezinde 2 doktor ve bir hemşirenin görev yaptığını belirtti.Bu çalışmanın Türkiye'de bir ilk olduğunu aktaran Görgün, merkezden öğrenci ve öğretim görevlilerinin yanı sıra vatandaşların da istifade edeceğini bildirdi.

ÜNİVERSİTESİ İÇİNDE 

Görgün, şunları söyledi: "Sağlık Bakanlığı, Kocaeli Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünün izni ile üniversitemiz içinde sağlık ocağını hizmete açtık. 2 doktorla başladık, burada kazan kazan var. Neden? Hem üniversite öğrencisine hem personelimize aile sağlığı merkezi üzerinden üniversiteye hizmet götürürken aynı zamanda bölge insanını da üniversite içine çekebilecek bir proje olarak düşündük. Yakında resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Türkiye'de bunun bir örneği yok. 
Bir sonraki çalışmamız postane üzerine. Üniversite içine postane açılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Üniversitemiz içinden tren yolu geçiyor ve tren istasyonumuz aktif hale gelmesiyle bu güzergahta bulunan halkımıza hizmet etmek istiyoruz." 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TEM’de Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Haberi Oku