banner1006
SİYASET:
AK Parti Çayırova ‘tek yürek'

09 Şubat 2019 Cumartesi 13:18

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin çiftçi, aday adaylığı süresince hem belediye başkanlığı hem de meclis üyeliği için başvuran isimlerle bir araya geldi. SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen programa; AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, SKM Başkanı Ermiş Göksu, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ile belediye başkan ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı.

 

BU EKİP ÇAYIROVA’YI TEMSİL EDİYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bu ekibin; esnafı, sanayici, kadınları, istikbalimizin güvencesi olan gençliğimizi temsil ettiğini ifade eden Karahan, “Bu ekip özetle Çayırova’mızı temsil ediyor. Sizlerden teşkilatımızı hiç bir zaman unutmamanızı istirham ediyorum. Seçimlerde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız” dedi.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

AK Parti SKM Başkanı Ermiş Göksu, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ile Gençlik Kolları başkanı İbrahim Güler’in selamlama konuşmasından sonra, katılımcılar tek tek söz aldı. Katılımcılar, 31 Mart seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’nin yanında olacaklarını ve seçilmesi için üzerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade ettiler.

 

SİYASET UZUN SOLUKLUDUR

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, bu tablonun kendisini ilçe başkanı olduğu dönemdeki 2009 yılı yerel seçimlerine götürdüğünü ve bundan da çok mutlu olduğunu ifade etti. Çiftçi, “Üç dönem müracat ettim olmadı, bugüne nasip oldu. Bu uzun soluklu bir yarış. Bu liste 31 kişi. Listeye girenler ile giremeyenler de benim nazarımda eşit. Her biriniz ayrı bir değer. Sizlerin anlayışlı olacağınıza inanıyorum.

 

DAHA FAZLA ÇALIŞIRIM

Biz yeni bir parti değiliz. Katkı sunmanın yolu meclis üyesi olmaktan geçmez. Her birinizle çalışmak isterim. Keşke hepiniz meclis üyesi olabilse. Listeye giremeyen arkadaşların yerinde olsam, girenlerden daha fazla çalışırım. Belediye başkanlığı bu şehirde yaşayan herkesin temsil edildiği makamdır. Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku