banner1006
SİYASET:
AK Parti Sandığa sahip çıkıyor

05 Mart 2015 Perşembe 10:18

AK Parti İlçe teşkilat başkanları toplantısı önceki gün Gebze’de gerçekleşti. AK Parti Kocaeli Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu yönetiminde gerçekleşen toplantıda, cumartesi günü gerçekleşecek olan ‘Sandığa sahip çıkıyoruz’ projesi ile ilgili görüş alış verişinde bulunundu. Toplantıya tüm ilçelerin teşkilat başkanlarının yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve Mehmet İpşiroğlu’nun yardımcıları katıldı
TOPLANTI CUMARTESİ GÜNÜ
Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan  AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu; “ Cumartesi günü saat 14.00’da Kocaeli genelinde bulunan 3548 sandığımızda bu toplantıları gerçekleştireceğiz. Toplamda 28 bin 427 sandık yönetim kurulu üyesi ile bu toplantımızı cumartesi günü tamamlayacağız. Bu toplantılarda, herkes kendi sandığında görevli olacak. Sandıklarda 3+3+3 sistemi yani 3 kadın 3 erkek ve 3 de ana kademeden görevli arkadaşlarımız bulunacak. ’dedi.
AMAÇ SEÇİME HAZIRLANMAK
Geçen yıl bunun provasını yapmıştık diyen Mehmet İpşiroğlu ‘ Bu yılda yapıyoruz,  bu toplantıları yapmaktaki amacımız tamamen teşkilatlarımızı seçime hazırlamaktır’ şeklinde konuştu. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku