banner1024
SİYASET:
AK Parti'de kongre hareketliliği

13 Şubat 2020 Perşembe 12:28

 Partide ilk temayüller önceki gün Karamürsel ve Derince teşkilatlarında yapıldı. AK Parti’de kongre hareketliliği sürüyor. Bir süre önce yapılan delege seçimlerinin ardından genel merkez tarafından ilçelerle ilgili kararlar veriliyor. Buna göre ilk olarak Karamürsel ve Derince teşkilatlarında mevcut başkanlarla yola devam edilmeme kararı alındı.

Kongre tarihleri netleşmeyen Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde ise sürecin devam ettiği ifade edilirken, Genel Merkez tarafından mevcut ilçe başkanlarıyla ilgili yapılan değerlendirmelerin ise tamamlandığı iddia edildi.

KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

23 Şubat’ta kongresi yapılacak olan Karamürsel’de önceki gün temayül yoklaması yapıldı. AK Parti'den yapılan açıklamada "AK Parti Karamürsel İlçe Başkan Adaylığı için 11 Şubat 2020 Salı günü yapılan temayül yoklamasının ardından bugün adaylarımızdan Sait Mete ile Ahmet Utaş, Genel Merkez’de mülakata girmiş ve bu mülakat sonucu 23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleşecek ilçe komgremizde AK Parti Karamürsel İlçe Başkan Adayı Sait Mete olmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku