banner1001
SİYASET:
AK Parti'de Mülakatlar Başladı

23 Ocak 2019 Çarşamba 07:58

Darıca’da belediye meclis üyelikleri için AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda mülakatlar yapıldı. Mülakat görüşmeleri için düzenlenen komisyonda AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık yer aldı.

Belediye meclis üyelikleri için mülakatlara başladıklarını ve bu görüşmeleri kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Büyükakın “Kentimiz için en iyi hizmeti verebilecek isimleri belirlemek istiyoruz, bunun için yoğun bir çalışma mesaimiz olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

19 ŞUBAT SON

Listelere son halini vermek için 19 Şubat’a kadar süre olduğunu hatırlatan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise “Bugün tanışma amaçlı görüşmeler yapacağız. Müracaat etmiş yeni isimler var, onlarla da tanışacağız, listelerimize son halini önümüzdeki süreçte vereceğiz” dedi.


Darıca’da 63 kişiyle mülakat yapacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Ufuk Acay ise AK Parti’ye gönül vermiş, Darıca’ya yeni dönemde hizmet verecek isimleri belirlemek için mülakat gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

YILDIZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı...

Haberi Oku