SİYASET:
Ankara operasyonunun karşılığıdır!

28 Mayıs 2016 Cumartesi 11:32

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’yi ziyaret etti. Gebze’de düzenleyeceği program öncesi parti teşkilatında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünlü, geçtiğimiz gün görevden alınan Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanlıkları ve fesih edilen Dilovası İlçe Başkanlığı ile ilgili, “Çayırova’da ve Darıca’da yeni arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. İnşallah kısa bir süre sonrada Dilovası’ndan bir arkadaşımızı yeni yönetim kurulu ile birlikte ilçe başkanlığına atayacağız. Bu görevden almalar Ankara’da yapılan operasyonun karşılığıdır” dedi.

DAHA GERGİNLERİ OLDU

Kongrede küslüklerin oluşup oluşmayacağı yönündeki soruya cevap veren Ünlü, “MHP’de bizler çok daha gergin geçen kongreler gördük. Bu kongrede ne kadar gergin olursa olsun ülkücüye yakışır bir şekilde olacak. Kavga olacak diye bekleyenler avucunu yalayacaklar. Bir şenlik havasında kongreyi gerçekleştirecek, sandıktan çıkan isimde MHP’nin Genel Başkanı olarak olacaktır” dedi.

HÜNKÂR ÇAYIRI’NI ARAŞTIRIYORUZ

Gebze’de bulunan Hünkâr Çayırı ve Mermerciler Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “Hünkâr Çayırı ile ilgili şuanda araştırma yapıyoruz. Tüm bilgi ve belgeleri ile konuyu araştırıyoruz. Biliyorsunuz ben belgelerle konuşurum. Bu konu hakkında gerekli açıklamayı yapacağız. Önceliğimiz Hünkâr Çayırı, fakat Mermerciler Fuarı konusunu da araştırıyoruz” dedi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku