banner1006
SİYASET:
Azeri, Bıyık'a destek istedi

11 Şubat 2019 Pazartesi 12:09

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlediği meclis üyesi aday tanıtım toplantısına katılarak projelerini anlattı. MHP MYK Üyesi Erkan Azeri yaptığı konuşmada ““Muzaffer Bıyık’ın adamlığına da Milliyetçiliğine de şahidiz” sözleriyle Darıca’da Bıyık’a destek istedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlediği Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısına katıldı. MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP SKM Başkanı Hasan Yeniay ve çok sayıda MHP’linin katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı için destek istendi.

AYGÜN: “BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ MUZAFFER BIYIK’TIR”

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP’nin Darıca Belediye Başkanı Adayının Muzaffer Bıyık olduğunu vurgulayarak destek istedi ve şöyle konuştu: “Türkmen beyi Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde alınan kararlara teşkilatlar olarak harfiyen uyacağız. Liderimizin sözünü yerde bırakmayacağız, Darıca’da belediye başkan adayımız AK Partili Muzaffer Bıyık’tır. Belediyede Cumhur İttifak’ımızın adayı Bıyık’a oy vereceğiz, meclis üyeliklerinde ise MHP’li adayları destekleyeceğiz. Teşkilatçılar ve ülkücüler olarak liderlerimizin aldığı kararların sonuna kadar arkasında duracağız.” AK Parti Darıca İlçe Bakanı Ufuk Acay da yaptığı kısa konuşmada Cumhur İttifakı’nın devam etmesi için el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

BIYIK: “BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Cumhur İttifakı’nın Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak “Cumhur İttifakı devletin bekası, memleket meselesidir. Cumhur İttifakı 15 Temmuz ruhu, Yenikapı ruhudur. Bu ruhun devam etmesi için hepimize görevler düşüyor. Cumhur İttifakı’nın ve bu birlikteliğin 1 Nisan’dan sonra da devam etmesi için çalışacağız. Bunu samimiyetle söylüyorum. MHP teşkilatlarıyla sürekli istişare halindeyiz. Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. Biz gönüllere talibiz. Gönül yapmaya geliyoruz. 31 Mart seçimleri Cumhur İttifakı için bir güvenoyu anlamı da taşıyor. Gece gündüz çalışarak Cumhur İttifakı’nın en güçlü şekilde seçimden çıkması için mücadele edeceğiz” dedi.

ÜNLÜ: “TUZAĞA DÜŞMEYİN MUZAFFER BIYIK’A SAHİP ÇIKIN”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise yaptığı konuşmada partililerinden Cumhur İttifakı’na destek isteyerek şöyle konuştu: “Biz siyaset işini ikinci plana attık. Sağduyu birlikteliği dedik ve Cumhur İttifakı’nı oluşturduk. MHP ile AK Parti arasında bir uyum var. Hazmetmişlik var. Cumhur ittifakının ruhunu anlamak çok önemli. Hepimiz bu ruha uygun hareket edeceğiz. Darıca’da birlik beraberliği güçlü tutarak Cumhur ittifakının Darıca’daki oyunu yüzde 58’lerden yüzde 65 bandına çıkarmamız gerekiyor. Bunu başaracağız. Belediye bakanlığında bana oy ver meclis üyeliğinde kime verirsen ver söylemi tuzaktır. Bu tuzağa düşmeyeceğiz. Belediye başkanlığında Cumhur İttifakı’nı adayı Muzaffer Bıyık’a sahip çıkacağız. Fitneye fesada inanmayın. Meclis üyeliklerinde MHP’ye oy vereceğiz. Belediye başkanlığı için ise Cumhur İttifakının adayı Muzaffer Bıyık için nokta nokta oy isteyeceğiz.”

AZERİ: “MUZAFFER BIYIK’IN ADAMLIĞINA DA MİLLİYETÇİLİĞİNE DE ŞAHİDİZ”

Toplantıda son olarak MHP MYK Üyesi Erkan Azeri bir konuşma yaptı ve Cumhur İttifakı Adayı Muzaffer Bıyık’a destek istedi. Cumhur İttifakı’nın beka meselesi olduğunu ifade eden Azeri, “Cumhur İttifakı millidir. Milletin aklıdır. Cumhur İttifakı’nın Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, bize her zaman bir kardeş kadar yakın olmuştur. Ne zaman aradıysak bir sorunumuz aktardıysak her zaman yanımızda olmuştur. Beka mı belediye mi diye soranlara beka diyoruz. Cumhur İttifakı bir beka meselesidir. Cumhur İttifakı’nın Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın milliyetçiliğine de adamlığına da şahidiz” diye konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku