SİYASET:
Başkan Büyükakın, 'Büyük Ve Güçlü Türkiye'nin Inşasından Taviz Vermeyeceğiz”

10 Temmuz 2022 Pazar 23:56


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti İzmit İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma törenine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte katıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman’ın yanı sıra İlçe Başkanı Ali Güney’inde yer aldığı bayramlaşmanın ardından. Bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermemek için 2023 seçimleri çok önemlidir” vurgusunu yaparak şunları söyledi: “Milletimiz ve geleceğimizin teminatı olan nesillerimiz için 2023 seçimlerinden zaferle çıkmamız gerekmektedir. Bizler buna inanıyor ve bundan zerre şüphe duymuyoruz. Biliyoruz ki zafer inananlarındır. Bizde bu zafere tüm yüreğimizle inanıyoruz” dedi. 


“2023 SEÇİMLERİ ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİPTİR” 

Başkan Büyükakın, “Evlatlarımızın ve onların çocuklarının geleceği için 2023 seçimlerinden başarıyla çıkmak zorundayız. 2023 seçimleri çok büyük bir öneme sahiptir. Tüm teşkilatlarımızla birlikte 2023 seçimleri çok çalışacak ve gayret edeceğiz” ifadelerini sarf etti. Ülkemiz ve şehrimizin kazanımları için gece gündüz demeden çalıştıklarını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Birileri ülkemizin gelişmesinden, kalkınmasından ve üretiminden velhasıl yüksek teknoloji üretmesinden rahatsız olduklarını da milletimiz görüyor ve değerlendiriyor” diye konuştu. 


“KOCAELİ’NİN HER KARIŞINA HİZMET EDİYORUZ” 

Yoğun bir katılımın yaşandığı bayramlaşmanın ardından teşkilat üyeleriyle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Büyükakın, değerlendirmelerine şu şekilde devam etti: “Kocaeli’nin her karışına hizmet ediyoruz. Tabi İzmit ilçemize de önemli projeleri ve hizmetleri yapıyoruz. Daha güzel hizmetler için adımlarımızı atacağız. Belli periyotlarda projelerimizi teşkilatlarımıza anlatıyoruz. Milletimizin hizmetlerimizle bizleri takdir ediyoruz. İnşallah daha güzellerini yapacağız.” 




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku