banner1024
SİYASET:
BAŞKAN YILDIZ'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

28 Ekim 2022 Cuma 22:20


Başkan Yıldız mesajında, ‘’dünya emperyalizmine ve sömürü düzenine karşı aziz milletimizin verdiği kutsal mücadeleyi cumhuriyet ile taçlandırmasının 99. Yıldönümüne erişmiş olduğumuz bu günde milletimiz büyük bir kıvanç ve mutluluk içerisindedir’’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, iman varsa imkanda vardır, bunun en somut örneği aziz milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza siyonizme karşı vermiş olduğu İstiklal Savaşı’dır dedi. 

Milletimiz, ülkemizin işgali karşısında ortak bir ruhla tek vücut olmuş, dünya tarihinde Milli Mücadelesini yürüterek milli egemenliğe dayalı bir devleti kuran kahraman bir Meclis'e sahip tek ülke olmanın onurunu her zaman yaşamaktadır ifadelerini kullandı.

Yıldız, cumhuriyetimizin 99. Yılında biz milli görüşçülerde Yeniden Refah Partisi çatısı altında cumhuriyeti koruma, onu sahiplenme ve onu sakınma konusundaki milli duyarlılıkla siyonizme ve emperyalizme karşı çalışmalarımızı yapıyor ve Yeniden Refah iktidarında genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünyayı kuracak çalışmalarla milletimize layık olduğu yaşamı sunmaya dur durak bilmeden hazırlanıyoruz dedi.

Başkan Yıldız bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku