banner1024
SİYASET:
Başkan'dan ayık olma çağrısı!

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:23

Perşembe Pazarı Alanı'ndaki Demokrasi nöbeti 6. gününde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Demokrasi nöbetine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş katıldı.

 SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ

Alanda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Ne demiş büyüklerimiz su uyur düşman uyumaz. Ayık olacağız ayık. Eğer huzur içinde yaşamak istiyorsan her zaman savaşa hazırlıklı ol. Güçlü olmamız lazım. İnşallah başkomutanımızdan bize işaret gelene kadar burada olacağız" dedi.

 YORULMAK YOK

Sonrasında konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Burası bir demokrasi meydanı, iradenin teşkil ettiği. Sizler bu meydanda dimdik ayakta durduktan sonra bin yıllık Türk yurdu ilelebet paidar olacak. Tüm Türkiye'de olağanüstü hal ilan edildi. Günlük yaşantınızda değişen bir şey olmayacak. Sakın bu konudaki kara propagandalara kanmayınız. Bizler hukuk düzeninde bu kalkışmanın tüm faillerinin ve destekçilerinin cezasını bulması için elimizden geleni yapacağız. Ama sizden bir ricamız var. Sizlere bu alanlarda ihtiyacımız var. Yorulmak yok" dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku