banner1006
SİYASET:
Başkanlar Ankara'da!

26 Ocak 2017 Perşembe 10:49

 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de il başkanları toplantısında hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu İl başkanları toplantısı öncesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu ile görüşme fırsatı yakalı.

REFERANDUMUN KESİN TARİHİ BU HAFTA AÇIKLANMIŞ OLUR

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Başbakan Binali Yıldırım,  115. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında katılarak gündeme dair konuları ele aldı. Anayasa değişikliği referandumunun muhtemelen Nisan ayının 20'sine kadar yapılacağını belirten Başbakan Yıldırım, “Zannediyorum bu hafta içerisinde de kesin tarih açıklanmış olur. Bu, tabii YSK'nın vereceği bir karar. Bizim onlar adına tarih söylememiz doğru olmaz" dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
recep kavran 7 yıl önce

Sayin cok degerli baskanlarim sizleri sevgi ve saygilarimla selamliyorum sizler bizim icin ve gebbzemiz icin ve kocaelimiz calisiyosunuz cok cok tesekur ediyouz durmak yok hizmete devam diyoruz ...ama bizede sunu soruyorlar akil adam.olarak referendum oncesi sizlerden mujdeli haberler bekliyor y.h mahlesi 112 acil emeklisi akil adam rec kavran sevgi ve saygilarimla

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku