banner1024
SİYASET:
Başkanlık eleştirisi!

03 Şubat 2016 Çarşamba 10:16

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında haftalık olağan değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gündeme ve kente dair açıklamalar yapan Ünlü, “Kendini bir şey sanan şahıslar sözlükten ezberlediği birkaç kelime ile başkanlık sistemi üzerine konferanslar düzenleyip, kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorlar” dedi.
 YÜREĞİMİZ YANIYOR
Ünlü, haftalık olağan değerlendirme toplantısında gündemle alakalı konuşarak şöyle konuştu: “Şehit haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. 7 Haziran’dan bu yana 270 şehidimiz var. Yüreğimiz yanıyor. Böyle giderse yanmaya da devam edecek. Dua ediyoruz. Dualarımız zor şartlar altında görev yapan asker ve polislerimize. AKP’nin 13 yılda Türkiye’yi getirdiği nokta içler acısı… 4 vatandaşımızdan biri depresyonda, 26 milyon insanımız anti deprasan hapları kullanıyor, boşanmalar %30 artmış, kadına şiddet, fuhuş, cinayetler, cinsel suçlar, çocuklara cinsel istismar %100’lerin üstünde… 6 milyon işsizimiz var, kredi kartı borçları almış başını gidiyor. Yeni Türkiye dedikleri bu olsa gerek. Oy veren vatandaşlarımıza bir sözümüz yok, demokrasinin olduğu yerde halkı iradesine saygımız sonsuz ama iktidarın hali de ortada.
 OPERASYONLARI DESTEKLİYORUZ
Güneydoğu’da uzun zamandır süren operasyonları parti olarak da destekliyoruz. Terörün kökü kazınana kadar arkasındayız. Yeter ki AKP iktidarı terör konusunda kararlı olsun. Akademisyeniyle, teröristiyle, siyasetçisiyle kim teröre yardakçılık yapıyorsa sonuna kadar mücadele edilsin. Kendini bir şey sanan şahıslar çıkmış, sözlükten ezberlediği birkaç sözcükle başkanlık sistemini anlatıyor. Kamuoyuna yalan yanlış bilgiler veriyor. Ne biliyorsunuz? Başkanlık sistemi ile ilgili ne anlatıyorsunuz? Gelin bize de anlatın bakalım, neymiş bu başkanlık sistemi, öğrenelim biz de. Bekliyoruz bu hayalperestleri.
 YİNE AYNI OYUN
Her sene belediye aldığı otobüsleri açıklar, otobüsçüler ve minibüsçüler birden ayaklanır. Sonra bir araya gelirler, konuşurlar. Bir daha ne ses çıkar ne de seda… Her sene aynı oyun. Şimdi İstanbul’a gelen zam ile beraber Kocaeli’ne geleceği de konuşuluyor. Bunların dünyadan haberi yok. Ekmeklere zam yapıldığında bakan çıktı ne dedi? Fırıncılar neden ekmeğe zam yaptı, gerekçe neydi dedi. Bu olaylar yeni bir zamın habercisidir. Kocaeli’nin hava, kara ve deniz ulaşım problemleri var. Biliyoruz. Geçen gün KOTO Başkanı çıkmış, Cengiz Topel için herkes elini taşın altına koymalıdır diyor. İyi de bugüne kadar neredeydiniz? Orası siyasi çıkar için yapılmıştı. Birileri de bunun üzerinden gündemde prim yapmaya çalışıyor. Biz MHP olarak elimizi taşın altına değil, gövdemizi koyarız. Çözüm için de gereken her türlü desteği vermeye hazırız.



banner982
Anahtar Kelimeler
Başkanlık Eleştirisi!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku