banner1006
SİYASET:
Bıyık Derneklere Konuk Oldu

29 Ocak 2019 Salı 13:59

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı ziyaretlerde Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi. Cumartesi günü Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KAISİAD) düzenlediği kahvaltıya katlan Bıyık, daha sonra Bayburtlular ve Darıca Kelkitliler Derneği’nde hemşerileriyle buluştu. Aynı şekilde Pazar günü de yoğun programına rağmen dernekleri ziyaret eden Bıyık, Giresun Göreliler Derneği, Trabzon Şalpazarlılar Derneği, Erzurum Şenkayalılar Derneği ve Kars Selim Gürbüzler Köyü Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

DARICA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Dernek ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Bıyık, gösterdikleri sıcaklık nedeniyle teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayan ve Darıca’yı STK’larla diyalog halinde yöneteceklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Dernekçilik çok zor ve önemlidir. Zor şartlar altında dernekçilik faaliyetlerini sürdürdüğünüzü biliyorum. Bu işler gönüllülük esasıyla yapılıyor. Bizler sizlerin hep yanınızda olacağız ve her zaman destekleyeceğiz. Darıca’yı sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog hainde olarak ortak akılla yöneteceğiz. Sizlerin görüş ve önerilerini her zaman dikkate alacağız.” ifadelerini kullandı.

Darıca’nın sorunlarını bildiğini ve çözüm odaklı çalışacaklarını da kaydeden Bıyık, “Darıca’da doğdum, burada büyüdüm. 9 yıl AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Dolayısıyla Darıca’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Hangi mahallenin neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Biz daha çok gönüllere dokunacağız. Gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Projelerimizin merkezinde insan olacak. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Biz Darıca’ya hizmet için yola çıktık. Hizmetleri yaparken merkezimizde her zaman insan olacak” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku