SİYASET:
Bu Kez Kendiniz İçin Oy Verin

04 Şubat 2019 Pazartesi 15:02

Beylikbağı bölgesinde vatandaşlarla bir arayan gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ufak dokunuşlarla Gebze'nin çehresini değiştireceklerini söyledi. Projelerini anlatan Çakır, "Gebzelilerden isteğim bugüne kadar gelen dayatma adayların ilçemize verdiği zararları göz önünde bulundurmaları. Bu iş artık parti meselesi olmaktan çıktı. Gebze’nin geleceğini düşünüyorsanız sizlerden 5 yıllık yetki istiyorum" dedi.

Projelerinin Türkiye genelinde örnek olacağını söyleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'ye bir şeyler katmak için bu yola çıktım. Amacım adil bir şekilde her bölgeye hizmet götürmek. Bana sürekli projelerin nasıl yapılacağını ve belediye bütçesinin yetip yetmeyeceği konusunda sorular soruluyor. Eğer para doğru yönetilirse tüm projelere yeter" şeklinde konuştu. 

TAPULAR VERİLECEK

Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Beylikbağı bölgesindeki tapu sorununa da değindi. Çözülemeyecek bir sorun olmadığı dile getiren Çakır, "Beylikbağı bölgesinde kanayan bir yara haline gelen tapu sorununa hakimim. Göreve geldiğimiz takdirde tapuları hak sahiplerine vereceğiz." açıklamasında bulundu.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku