banner1024
SİYASET:
Büyükakın, Togg İle Nebihocalar'a Gitti

12 Mayıs 2023 Cuma 08:56

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yerli otomobil TOGG ile gittiği İzmit Nebihocalar Mahallesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü aldı. Kocaeli’yi ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ile birlikte İzmit’in kırsal mahallelerinden olan Nebihocalar Mahallesine Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile gitti. Köy meydanında toplanan yoğun kalabalık Başkan Büyükakın’ı meşaleler ile karşıladı.


“DAHA ÇOK ŞEYLER BAŞARACAĞIZ”

Vatandaşlarla sohbet ederek 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Bu seçim söz verip yapanlarla, söz verip akşam olmadan unutanlar arasında olacak. Bugün buraya yerli otomobil TOGG ile geldik. Tüm Türkiye için gurur vesilesi. Bu millet inandığı zaman, doğru liderlerle yol yürüdüğü zaman çok başarılara imza attı. İmkânsız denilen şeyleri mümkün hale getirdi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha çok şeyler başaracağız” dedi.


ABDİ AMCANIN ‘TOGG’ HEYECANI: “GURUR DUYDUK”

Nebihocalar Mahallesinde TOGG’u görmenin sevincini yaşayan ve yakından inceleyen vatandaşlar sırayla TOGG’a binerek içerisinde fotoğraf çektirdi. Nebihocalar Mahallesinde yaşayan köyün en yaşlılarından olan Abdi Kır da TOGG ile hatıra fotoğrafı çektirenler arasında yer aldı. Yerli Otomobil TOGG’u yakından görmenin heyecanını yaşayan 88 yaşındaki Abdi Kır, “Gurur duyduk. Allah yapanlardan razı olsun” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
TOGG
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku