banner1024
SİYASET:
Çayırova, Çiftçi ile tek yürek oldu

28 Ocak 2019 Pazartesi 12:35

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çitfçi için düzenlenen aday tanıtım toplantısı, Çayırova Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Milletvekilleri Emine Zeybek ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, il yöneticileri, STK yöneticileri ve çok sayıda Çayırovalı katıldı. Miting havasında geçen tanıtım toplantısında konuşan Büyükakın, “AK Parti Belediyeciliği, yüzlerce projeye imza attı. Çünkü Kocaeli’de güçlü bir büyükşehir belediyesi modeline geçildi. Bu modelin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerine yer verdi.

 

ÇOK DAHA İYİ HİZMETLER YAPILACAK

Toplantının açılışında konuşan Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, “Çayırova, AK Parti ile parlayan bir yıldız haline geldi. Dün olduğu gibi bugün de et ve tırnak gibi olacağız ve sandıktan zaferle ayrılacağız” dedi. Belediye Başkanı Şevki Demirci de “Seçim süreci boyunca Bünyamin kardeşimin yanında olacağım. Tahir Bey de pek çok projede imzası olan gizli bir kahramandır. Allah’ın izniyle gelecek çok daha iyi hizmetler yapılacak” diye konuştu.

 

AK PARTİ, HİZMET VE DAVA DEMEKTİR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, ‘önce haktan sonra halktan gücünü alan bu hareket devam edecektir’ diyerek başladığı konuşmasında, “İlçelerimizin ihtiyaçlarına göre bereketli hizmetler yaptık, bu hizmetler artarak devam edecektir” dedi. AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek de konuşmasında, “AK Parti demek belediyecilik, hizmet, dava demektir.

MİLLET BELEDİYECİLİĞİ LİDERİMİZDEN ÖĞRENDİ
Devamında konuşan Karaosmanoğlu, “Türk milleti belediyeciliğin ne olduğunu Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendi. 2004 yılından beri Kocaeli her köşesinde belediyeciliği hizmeti görmüştür. Önümüzdeki dönemde Çayırova’da da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde de çok daha güzel hizmetler göreceğimize eminim” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi’ye başarılar dileyerek, önümüzdeki seçimlerde Kocaeli’nde büyük bir başarıya imza atacaklarını kaydetti.

HALKIN ÖNCELİKLERİNİ BİLİYORUZ

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çitfçi de “Bizim milletimiz kendisine hizmet edene her zaman destek verir” diyerek başladığı sözlerine, “Çünkü sizler bu hizmetleri hak ediyorsunuz. AK Parti’ye verilecek oylar, ülkemizin bekası, içeride ve dışarıdaki hainlere verilecek bir cevaptır. Belediyemizce başlatılan projeler aynen devam edecektir. Çayırova’da halkın öncelikleri bizim de önceliğimiz olacaktır” dedi.

ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Toplantıda son olarak konuşan Büyükakın, geçen 15 yıl içinde, eskiden merkezi hükümetin yapamadığı hizmetlerin yapıldığını belirterek, “Geçmiş hükümetler döneminde Gebze’de temeli atılan bir yüzme havuzunu 18 yılda bitiremediler. İbrahim Karaosmanoğlu liderliğinde AK Parti Belediyeciliği, o havuzu kendi kaynaklarıyla bitirdi, üzerine yüzlerce projeye imza attı. Çünkü güçlü bir büyükşehir belediyesi modeline geçildi. Bu modelin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kocaeli’de yeniden 13’te 13 yaparak seçimden zaferle ayrılacağız ” dedi.

ÇAYIROVA’YA MÜJDELERİMİZ OLACAK

Önümüzdeki dönemde Çayırova’ya büyük yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Büyükakın, “Hem ilçe belediyesi olarak hem de Büyükşehir Belediyesi olarak seçim beyannamemizde müjdelerimiz olacak” dedi. Bu seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığına da dikkat çeken Büyükakın, “Bu seçimler sadece bir yerel seçim değil, aynı zamanda bir beka seçimi. Bu beka davasında bizlerle beraber omuz omuza olan MHP kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku