banner1006
SİYASET:
Çetinkaya, Eskihisar'da çalıştı!

18 Şubat 2019 Pazartesi 10:31

Havanın güzel olmasını fırsat bilen Gebzelilerin Eskihisar’da olacağını tahmin eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kollarıyla beraber çıkarma yaptı.

 “SANAYİ KENTİNDEN KÜLTÜR KENTİNE”

Tek derdinin yaşanabilir bir Gebze olduğunu her fırsatta ifade eden Başkan adayı Çetinkaya, Eskihisar sahilinde güneşi fırsat bilip temiz hava almaya çıkan vatandaşlarla birebir konuştu. Halktan çok sıcak geri dönüşlerin yaşandığı Eskihisar programından mutlu olduğunu ifade eden Başkan Adayı Çetinkaya, “Bizim amacımız halkımızın içinde olmak. Onlar nasıl bir Gebze’de yaşamak istiyorlar bunun planlamasını yapmamız gerekiyor. Bunun ilk adımı da sahada olup halkın isteklerini ve taleplerini öğrenmekten geçer. Biz bunu yapıyoruz. Onların taleplerini alıyoruz sorunlarını öğreniyoruz. Nasıl bir Gebze’de çocuklarıyla yaşamak istediklerinin bilmeye çalışıyoruz.” dedi.

İSTASYON’DA PAZARA GİTTİ

Başkan adayı Çetinkaya Eskihisar programının ardından İstasyon Mahallesi Pazar ziyareti yaptı. Burada pazarcı esnafının sorunlarını yerinde dinleyen Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, daha modern pazaryerlerinin yanı sıra Gebze’ye yakışacak şekilde komplike olmuş bir hal de planladıklarını söyledi. Geleceği gençlerin inşa edeceğini gittiği her ortamda söyleyen Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya günün son programında gençlerin en çok vakit geçirdiği cafelerde tamamladı. Bir anda karşılarında Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya’yı gören gençler şaşkınlıklarını gizleyemezken, gençler ve Çetinkaya arasında samimi ve neşeli diyaloglar yaşandı. Gebze’yi sadece sanayi kenti değil kültürel anlamda da gençlerle geliştireceklerini söyleyen Başkan Adayı Çetinkaya, bunun içinde sanatsal anlamda gençlerin uğrak noktalarının arttıracaklarını belirtti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku