SİYASET:
Çetinkaya İkizdere Derneğini Ziyaret Etti

19 Ocak 2019 Cumartesi 07:58

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve parti üyelerinin de katıldığı ziyarette Çetinkaya, Dernek Başkanı Aydın Çoşkun ve dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada daha iyi bir Gebze için formülleri verdi.

Amacımız Gebze için iyi işler yapabilmek diye sözlerine başlayan Çetinkaya, Gebze'de öncelikli olarak Gebzelilik bilincinin oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı.  Gebze halkı ile  dayanışma  içerisinde Gebze'yi yönetmeyi arzuladıklarını belirten Çetinkaya" Bizim yola esas çıkış amacımız da budur. Mümkün olduğunca zor şartları lehimize çevirmeye çalışıyoruz.  İçinden geçmekte olduğumuz bu süreçte gönüllere hitap edebilmeyi amaçlıyoruz. Biz elimizden geldiğince Gebze halkına bir şeyler anlatabilmek adına parti üyesi arkadaşlarımız ile birlikte sahadayız" açıklamasında bulundu.Ziyaretler gerçekleştirip halkın sorunlarını dertlerini dinlediklerini belirten Çetinkaya halkın belirleyeceği yol haritasına göre hareket etmek istediklerini söyleyerek,"Halkımızın düşünceleri bizim işin çok önemli.Ortaya koyacağımız projeleri de sizlerden gelen şikayet, öneri ve fikirlere göre şekillendirmek istiyoruz.Yakın zamanda gerçekleştireceğimiz basın toplantısı ile projelerimizi beyan edeceğiz"  dedi. 

GEBZE'NİN İSTİHDAM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Çetinkaya, projeler ile Gebze'nin sahip olduğu potansiyelin daha da görünür kılınacağını belirtti.  Büyük bir ekonomik krizin yaşandığını, özellikle de istihdam problemlerinin öne çıktığı bir dönemden geçildiğini söyleyen Çetinkaya," Projelerimiz içerisinde istihdam ve kariyer sorunları ile ilgili çözüme yönelik projelerimiz mevcut. Gebze'nin en büyük sorunlarından biri de trafik.  Trafik sorununu çözmeye yönelik olarak büyük önem arz eden projelerimiz olacak" şekilde konuştu. Gebze halkına hak ettiği hizmeti sunacağız ifadesini kullanan Çetinkaya," Gebze'de yeterli altyapı yok. Elektrik direkleri bile doğru düzgün dikilmemiş. Geçtiğimiz günlerde  bir mahallemizde elektrik direğin kopan kablo, genç bir arkadaşımızım koluna düşerek sakatlanmasına neden oldu.Biz artık bunlar yaşansın istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Çetinkaya sözlerini şöyle noktaladı:"Ülkemizi  17 yıldır aynı iktidar yönetiyor. Her seçim döneminde sizlere birçok vaatlerde bulunuyorlar ancak herhangi bir değişim olduğunu görmüyoruz. Biz İYİ Parti olarak onlar gibi olmak istemiyoruz. 2024 Yılında yapılacak metro projesi'nin temelinin 2019 yılında  atılması açıkçası bizim için tuhaftır.Biz kendimizi cesurlar hareketi olarak isimlendiriyoruz çünkü biz doğruyu söylüyoruz. Her zaman vurguladığımız gibi dürüst, ahlaklı ve şeffaf bir siyaset istiyoruz. Bizler çıkar, rant elde etmek için yola çıkmadık.Bizim amacımız Gebze'nin sorunlarını çözmek  ve halkımıza hizmettir. Bu hedefimizi gerçekleştirebilmek içinde de sizlerin desteğine ihtiyacımız var." Ziyaret sonrasında Çetinkaya dernek ve parti üyeleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku