SİYASET:
Çetinkaya; ”Kadın her şeydir”

14 Ocak 2019 Pazartesi 15:17

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve İYİ Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Nalan Helvacı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Adayı Çetinkaya, partili kadınlara hitap etti. Seçim sürecinde kadınlara çok büyük görevler düştüğünü dile getiren Çetinkaya; kadınların evi, şehri ve daha pek çok düzeni kurduğunun ve sürdürdüğünün altını çizdi. Toplumun temeli olan aileyi kadının yönettiğini ifade eden Çetinkaya,”Kadın her şeydir. Bu sebeple bizlerin mesajlarını insanlara ulaştırabilmemiz için siz kadınlar çok önemlisiniz. Bizim genel başkanımız da kadın ve hareketimiz bir kadın hareketidir. Bir mum diğer bir mumu yakmadığı sürece aydınlanabilmemiz mümkün olmayacaktır. İşte bizler sizlerin birer mum olup yarınları aydınlatmasını istiyoruz” diye konuştu.

HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMIYORUZ

 Yaşanan süreçte herkesin maddi manevi fedakârlıkta bulunarak sorumluluk bilinci ile hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Çetinkaya,” Hiçbirimizin bir diğerine göre üstünlüğü ya da farklılığı yok; hepimiz eşitiz. Ancak mevcut durum ve şartlarda öyle bir duruma sokulduk ki sen- ben kavgasına tutuştuk. Korkularımızın egemenliğinde kendimizi ifade edemez duruma geldik. Birileri altın saraylarda altın kaşıklar ile yemek yerken biz yan komşumuz aç ise uyuyamıyoruz” şeklinde konuştu. İYİ Parti olarak değişim istediklerini belirten Çetinkaya,” Bu seçimde el ele gönül gönüle vererek, hep birlikte iyi işler ortaya koyacağız. Ben değil biz olacağız. Seçimlerde çok iyi işler ortaya koyacağız ve bu kadınlarımızın başarısı olacak” ifadelerini kullandı. Kadınların desteğine ihtiyaç olduğunu ifade eden Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:” Başta Özhan Başkanım olmak üzere tüm ekibimle öncü olarak bu hareketin başındayız. Genel Başkanımızdan aldığımız bu gücü Gebze’ye yaymak istiyoruz.”

Toplantıda söz alan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ise,” Yolumuz uzun süremiz kısa hep beraberce el birliği ile bu işi başaracağımıza inanıyorum. Bugün burada bizlerle olduğunuz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini dile getirdi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku