banner1024
SİYASET:
Ceyhan: Çarkçı Kemal!

27 Mayıs 2016 Cuma 10:25

HAYIR DUASI ALDI

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mayıs ayı bizler açısından oldukça hareketli geçti. Özellikle 5 Mayıs sonraki dönemde bir önceki dönem başbakanımızın kendi istişareleri sonucu görevini bırakmasıyla süreç iyice hızlandı ve olağanüstü genel kurulumuz gerçekleşti. Öncelikle oluşmuş olan MKYK listesine oluşmuş olan tablo bizden de hayır duasını aldı.

 VARLIKLARINI GÖSTERDİLER

Biz, Kocaeli teşkilatı olarak enerjimizi gösterdik. Hem mevcut için hem de yeni gelen mevcut başkan için varlıklarını gösterdiklerinden ötürü teşekkür ediyorum. MKYK’da Zeki Bey olmamıştır. Ama Radiye hanımefendi MKYK’da yer almıştır. Genel başkanımızın delegenin hemen hemen hepsinin oylarıyla başkan seçilmesi teşkilatımızın ne kadar bu davaya sahip çıktığını gösterir.

 ONUN YOLU YOLUMUZ

24 delegemiz vardı. Bazıları erkenden gitti, bazıları sabahtan geldi. Her iki oylamada Kocaeli delegasyonu konusunda hiçbir sıkıntı olmadı. Cumhurbaşkanımızın kongrede bir mesajı oldu. Cumhurbaşkanımız her ne kadar resmi olarak AKP ile hareket etmese de gönül bağı ve muhabbeti hiçbir zaman azalmamıştır. Bizler hala onu lider olarak görüp, yolunu yolumuz olarak benimsiyoruz.

 KILIÇDAROĞLU ÇARK EDİYOR

Ana muhalefet partisi lideri girdiği her seçimden başarısızlıkla çıkmasına hemen her konuda çark etmesine, çarkçı Kemal sıfatını sonuna kadar hak eder halde, değil koltuğundan kalkmayıp aksine koltuğuyla beraber her yere gitmeyi ilke edinen bir genel başkandır. Ama AK Parti’de gördüğünüz gibi eski genel başkanımız ülkenin iyiliğini düşünüp, hiç düşünmeden koltuğunu bıraktı. Yeni başbakanımız ise 36 saat içerisinde kabine kurdu.

 EMEKLER BOŞA ÇIKMADI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nı başarıyla sürdüren bakanımız, dünden itibaren Milli Savunma Bakanı olarak göreve başlamıştır. Bu nedenle hem cumhurbaşkanımıza hem de başbakanımıza teşekkür ederiz. Bu bizim için gurur verici bir şey. Bu durum böyle bir zamanda böyle önemli bir görev alması Fikri Bey için de onur verici bir durum. Dokunulmazlıkla ilgili dosyalar meclisle geldi. Her zaman diyoruz mecliste terörist istemiyoruz diye. Teklif referanduma gitmeden kabul edildi ve AK Parti ve MHP’nin emekleri boşa çıkmadı.

 VAMPİR SİYASETİ

Sayın Kılıçdaroğlu’nun başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz sözünü kenarda tutuyoruz. Bundan sonra iki önemli hedefimiz var. İlki terör sorununu tamamen bitirmek, ikincisi de yeni anayasa ve başkanlık sistemi. Biz Allah’ın izniyle başkanlık sistemini referandumla kazandıktan sonra Kılıçdaroğlu’nun sözü yerine gelsin diye kan dökeceğiz. Ben kendi bütçemle kurban keseceğim. Böylece Kılıçdaroğlu’nun kan özlemi de son bulmuş olur. Ama muhalefet partisinin vampir siyaseti yapmasına izin vermeyeceğiz. Biz CHP‘nin vampir siyasetinden dönmesini öneriyoruz. Ki bu zor değil. Çarkçı Kemal manevralarıyla ünlüdür.”

banner982
Anahtar Kelimeler
Ceyhan: Çarkçı Kemal!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku