banner1024
SİYASET:
Ceyhan MHP'ye gitti!

06 Şubat 2016 Cumartesi 11:42

  AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl yöneticileri de iştirak etti. Ceyhan ve AK Parti İl yönetimini MHP İl Yöneticileri ile Aydın Ünlü karşıladı.
 MHP VE CHP İLE YİNE GÖRÜŞECEĞİZ
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bugün Aydın Bey’e nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bir yıllık başkanlığım döneminde 2 seçim atlattık. Aydın Bey ile seçim dönemini nezaket içinde geçirdik. Kürsülerden yaptığımız konuşmalar naziredir. Onlara bakmamak lazım. Bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Milletimiz bize 1 Kasım seçimlerinde yetki verdi. Bu dönemde bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmak zorundayız. HDP hariç MHP ve CHP ile kent için görüşmelere devam edeceğiz. Bundan sonra kent için neler yapabiliriz diye her zaman konuşacağız. Kent adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 SİYASİ MALZEME YAPILMASIN
Şemsettin Ceyhan’ı il başkanlığında ağırlayan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Şemsettin Bey’e teşekkür ediyorum. Bu tarz ziyaretlere memleketimizin ihtiyacı var. Bu samimiyete güveniyorum. Muhalefetin kent için projelerini iktidar partisinin il başkanının dinlemesi gerektiği kanaatindeyim. Kocaeli’nin sorunları olan çöp tesisinin eksikliği, otobüsler ile ilgili olan sıkıntıları siyasi malzeme yapmadan çözüm üretmeliyiz. Yapılacak güzel bir toplantı ile bunları konuşmalıyız. MHP olarak her zaman kent sorunları için adım atmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
 HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuşması bittikten sonra elinde ki Bayır-Bucak Türkmenlerinin ihtiyaçlarının olduğu bir kağıt verdi ve bununla ilgili bir çalışma yapabilme ihtimalleri olup olmadığını sordu. Ceyhan, “Bunla ilgili çalışma yapmıştık. Türkmen kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Size gelen bu listeyi de inceleyeceğiz. Eğer eksiklerimiz varsa onu da tamamlayıp yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.



banner982
Anahtar Kelimeler
Ceyhan MHP’ye Gitti!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku