banner1024
SİYASET:
Ceyhan; 'Hedefimizi aştık!”

24 Mayıs 2015 Pazar 21:04

 

**AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, hafta sonu yapılan Kocaeli mitinginde 100 bin hedefini geçtiklerini belirterek, muhalefetin eleştirilerine yanıt verdi. Ceyhan, “Muhalefet bizim mitingimizi konuşacağına kendi mitinglerine baksın.” Dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumartesi günü yapılan Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kocaeli mitingini gazetemize değerlendirdi.  Pazar günü Gebze’de bir dizi programa katılan Ceyhan, mitinge katılan kişi sayısının 100 bini geçtiğini söyledi. Ceyhan yaptığı açıklama da, ”Teşkilatlarımızla beraber bir ay miting için çalıştık. Tüm ilçelerimizle yoğun istişareler yaptık. Bütün üyelerimizi telefonla aradık. Duyurularla ilgili bütün ilçelere afişler asıp, broşürlerimizi dağıttık. Otobüslerimizle vatandaşları mitinge götürdük. Yolu da miting alanına katarak Perşembe Pazarını tıka basa doldurduk. 7’den 77’ye güzel bir katılım gösterdik. Böylelikle AK Parti olarak yaptığımız çalışmanın neticesini aldık.” Dedi.

MUHALEFET KENDİ İŞİNE BAKSIN

Muhalefetin “AK Parti miting alanını dolduramadı, AK Parti eriyor” söylemlerine yanıt veren Ceyhan, “Herkes alanın dolduğu konusunda hem fikir. Muhalefet bizim mitingimizi konuşacağına kendi mitinglerine baksın. 50 bin kişilik miting yaptıklarını söyleyenler 8 bin, 100 bin kişi diyenler 5-6 bin kişilik miting yapıyor. Herkes işine baksın. AK Parti hedefinin yüzde yüzün üzerinde gerçekleştirdi. Yerel seçimlerde olduğu gibi AK Parti yapmış olduğu katılım, yaşadığı heyecan ve Genel Başkanına gösterdiği muhabbetle bu kentte en güçlü Parti durumundadır. Muhalefet kendi yarasını kapatmaya çalışsın. Hızla kan kaybediyorlar. Seçmen vaatlerine inanmıyor bu durum ortada. Seçmen, ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’ diyor. Bu nedenle mitingde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

7 Haziran’da yapılacak seçimlerle alakalı Partisinin son durumunu değerlendiren Ceyhan, “583 bin oy hedefimiz var. Mitingde gördük ki biz bu oy hedefini alacak hatta fazlasını elde edeceğiz. Bizim hedefimiz budur. Rakiplerimizin alacağı oy da kendileri açısından önemli olabilir ama biz kendi hedefimizi gerçekleştireceğiz. 7 Haziran’da Partimizi Türkiye tarihinde ilk kez 4 kez üst üste iktidara taşıyacağız.” Diyerek sözlerine son verdi. (Selçuk Esmer GEÇAL)

 

banner982
Anahtar Kelimeler
“Hedefimizi Aştık!”
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku