SİYASET:
Ceyhan Uyar'ı tebrik etti!

27 Ağustos 2016 Cumartesi 10:23

 UYAR TEMSİL ETTİĞİ MAKAMIN HAKKINI VERECEKTİR

  Beşiktaş’ta bulunan iş merkezinde bulunan Türk-iş temsilcilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli’nin değeri Adnan Uyar’a hayırlı olsun ziyaretindeyiz. Kocaeli’de başarılı işlere imza atmasının ardından Türkiye’nin en önemli sendikalarının başında gelen Türk-İş Bölge Temsilciliğine getirilmesinden gurur duyduk, Adnan Uyar’ın temsil ettiği makamın hakkını vereceğinden ve Kocaeli’nin bir evladı olarak burada büyük işler yapacağına inancımız tamdır, dedi.

KOCAELİ ADINA BURADAYIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Kocaeli adına buradayım, Kocaeli’ne layık olmaya çalışacağım, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ülkemizin birliği ve dirliği açısından yapılacak her türlü mücadelenin arkasından olacağız. Temsil ettiğimiz kardeşlerimizin haklarını sonuna kadar savunacak sıkıntılarımızı birlikte aşacağız, Devlet büyüklerimizle el birliği içinde tüm sorunları bertaraf ederek büyük Türkiye hayaline ulaşacağız, dedi.

 TÜRK-İŞ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Türk-İş sendikasının her daim yanlarında olduklarını bildiklerini belirten Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, sendikalar işçilerin haklarını arayan kuruluşlardır, nasıl işçi haklarına sahip çıkıyorlarsa darbe girişimi olduğu zamanda ülkesine sahip çıktıklarına şahit olduk, Adnan Uyar ve ekibini daima yanımızda demokrasi meydanlarında demokrasiye sahip çıktıklarını gördük, hayırlı olmasını temenni ediyorum, bundan sonra daha sık görüşeceğiz, dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku