banner1024
SİYASET:
CHP, strateji kurulunu tanıttı

26 Mart 2015 Perşembe 16:04

 Yeni kurulan ve CHP’nin ilimizdeki tüm seçim çalışmalarını ve propagandalarını belirleyecek olan İl Seçim Strateji Kurulu’nun ilk toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıya kurulun üyesi olan CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva da katıldı. Kurulla ilgili bilgileri basın mensuplarıyla paylaşan Kurul Başkanı Prof. Dr. Mithat Özer, partinin genel politikasıyla yerel politikayı harmanlayarak oldukça faydalı bir seçim propagandası yürüteceklerini söyledi.

KURULU ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Toplantıda konuşan İl Başkanı Cihat Altunyuva, genel seçimlere sayılı günler kaldığını hatırlatarak, kurulun yapacağı çalışmaları önemsediklerini kaydetti. Altunyuva, “İl Seçim Strateji Kurulu’nu oldukça önemsiyoruz. Genel seçimlere sayılı günler kala kurulumuzun yürüteceği çalışmalar partimiz için çok önemlidir. Tüm seçim, propaganda çalışmalarımızı bu kurul yürütecek” ifadelerini kullandı.

İKİ EKSENLİ ÇALIŞMA
CHP İl Seçim Strateji Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mithat Özer, seçim çalışmalarını iki eksenli olarak sürdüreceklerini kaydetti. Özer, “İki eksenli bir çalışma sistemi belirleyeceğiz. Partimiz zaten genel yönde bir politika ortaya koydu ve o doğrultuda çalışmalar yapılıyor. Biz bunu yerel politikayla da harmanlayarak daha etkili bir hale getireceğiz” şeklinde konuştu. Kurulda Prof. Dr. Yusuf Çağlar, Prof. Dr. Ahmet Almaç, Füsun Ersoy, Av. Cumhur Arıkan, Kazım Çelik, Ekrem Özdemir, Emin Oktay, Ömer Akın, Efe Büyük yer alıyor.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku