banner1006
SİYASET:
CHP'li Özgül'den, Şayir'e Destek

14 Ocak 2019 Pazartesi 08:44

AK Parti'de Dilovası Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Hamza Şayir'in ardından ilçede oldukça hareketli günler yaşanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Kocaeli İlçelerini açıklamış yapılan açıklamalar ile Dilovası Belediye Başkanı olarak ta Dilovası'nın sevilen hayırsever işadamı ve uzun yıllar ilçede görev alan Hamza Şayir'e Dilovası'nın bir çok kesiminden destek gelmeye başladı.

Önceki gün akşam saatlerinde İlçe teşkilatında partililerle buluşan Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e bir destekte CHP Dilovası İlçe yöneticisi İhsan Nuri Özgül'den geldi. 2017 Aralık ayında yapılan CHP İlçe kongresinde yönetimde yer alan İhsan Nuri Özgül, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e destek vereceğini açıkladı.

10 YIL ÖNCE SÖZ VERDİM

Teşkilatta yapılan toplantıya katılan Özgül, hayırsever işadamı Hamza Şayir ile uzun yıllar dostluğu olduğunu dile getirirken, 10 yıl önce yaşadıkları bir anekdotu aktaran Özgül, "10 yıl önce bir arkadaş ortamında Hamza Şayir'in ilerde Dilovası Belediye Başkanı olacağım demesi üzerine bulunduğumuz ortamda arkadaşların içerisinde kendisine söz vermiştim. Kendisinin aday gösterilmesi halinde kendisine destek vereceğimin sözünü verdiğim için bugün buradayım ve Hamza Şayir arkadaşımıza bu seçimlerde destek vereceğim."dedi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku