SİYASET:
Çiler: Hain yetiştirdiler

29 Temmuz 2016 Cuma 10:40

Gebze Ticaret Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, 15 Temmuz Darbe girişimine tepki gösterdi. Sert sözlerle Darbecilere ve FETÖ/PDY'ye yüklenen Çiler, bu yapının kumpaslarla yükseldiğini ifade ederek hain yetiştirdiklerini ifade etti. Çiler, "15 Temmuz'da demokrasimize karşı kalkışma hareketi gerçekleşti. Bu hain girişim o kadar büyük ihanet içinde ki eğitim, yargı, emniyet, askeriye başta olmak üzere kurumalarımıza sızdılar, oraları karıştırdılar. Akıllarını kiraya verdiler. Canlı bomba oldular. Ülkeyi bölmeye, iç savaşa sürüklemeye çalıştılar. Milletin vergisiyle alınan silahlarını Milletin kendisine çevirdiler. Bu millet bu ihaneti de gördü. Canı pahasına da olsa bu Millet bunlarla mücadele etti. Bu millete silah çekenleri tarih asla affetmeyecek."dedi.

HAİN YETİŞTİRDİLER

TSK içerisinde yuvalanarak Cunta oluşturan FETÖ/PDY'nin kurduğu kumpaslarla güçlendiğini ifade eden Çiler, bu yapının hain yetiştirdiğini belirterek, " Yükselmek için kumpaslar kurdular, sınav sorularını çaldılar. Adam zannettik, adam gibi insan yetiştiriyorlar sandık maalesef hain yetiştirmişler. Bugün herkesin yüreği toplu olarak çarptığı için bu girişimi püskürttük. Allah daha beterinden saklasın. Bu darbe girişimi tarihe kara leke olarak geçecektir. Şehit olan vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum, milletimizin başı sağolsun. Bizim amacımız ülkemizin zor günlerinde birlik olarak adımlar atmaktır. Biz millet olmayı öğrendik. Bir öncü deprem diyebiliriz, hiç olmazsa silkelendik, kendimize geldik. Bu değerleri kaybetmemek lazım. Birbirimize daha çok sarılmamız lazım. 12 gün oldu Türkiye’nin her tarafı Gebze gibi. Bugüne kadar olumsuz hiç bir şey olmadı, bu da sağduyumuzdan dolayı. Bu olay belki ekonomik bağımsızlığımıza darbe vuracaktı ama bizler çalışacağız, ülkemize katkı sağlayacağız. Evlatlarımızın vatan evladı olarak yetişmesini sağlayacağız. Hain evladı olmasına müsaade etmeyeceğiz. “diye konuştu.

HALİT UÇAR ATILDI

Öte yandan GTO Meclisi önemli bir karara daha oy birliğiyle imza attı. GTO Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında göz altına alınan ve daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Meclis Üyesi Halit Uçar'ın  Meclis üyeliğini düşürdü. Uçar, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle Bütün Meclis üyelerinin imzalarıyla verilen önerge oy birliğiyle kabul edildi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku