SİYASET:
Coştur; ‘Her şey 8 milletvekili için'

17 Nisan 2015 Cuma 13:17

AK Parti’de dünden bugüne birlik ve beraberlik olgusunun hiç değişmediğini dile getiren Coştur; ‘Bugün görev yapsın, yapmasın, her arkadaşımız sahada çalışıyor. AK Parti’nin bugünlere gelmesindeki en büyük etken birlik ve beraberlik olgusudur. İlk günkü heyecan ile herkes 7 Haziran için çalışıyor dedi.
‘HEDEF 8 MİLLETVEKİLİ’
Her milletvekili adayının seçime kadar ortalama 50 programa katılacağını dile getiren Coştur; ‘Seçim Koordinasyon Merkezimiz daha önce bu çalışmalara başlamıştı. Adayların belirlenmesinin ardından SKM programlarını yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren AK Parti şuanda olduğunu gibi daha güçlü ve tüm teşkilat birimleriyle sahada olacak. Yine her eve gireceğiz, yine her büyüğümüzün duasını alacağız. Bütün hedef 8 milletvekili için. 8. Milletvekili inşallah bu dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz’ dedi.
TÜM DÜNYA’NIN GÖZÜ TÜRKİYE’DE!
7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu dile getiren Coştur; ‘Tüm dünyanın gözü Türkiye’de. Mazlumların, İslam coğrafyasının gözü Türkiye’den çıkacak sonucu bekliyor. Ve herkes AK Parti’nin daha güçlü iktidara geleceğine inanıyor. Bunu bizlerde sokakta esnaf ile görüşürken, vatandaşlarla konuşurken görüyoruz. AK Parti daha güçlü bir şekilde iktidar olacak ve hep birlikte yeni Türkiye’nin temellerini atmış olacağız’ dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku