banner1006
SİYASET:
Cumhur İttifakı Çayırova'da buluştu!

18 Şubat 2019 Pazartesi 09:23

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, MHP MYK üyesi Hilal Elmas, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de katıldı. Toplantının açılışında konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Düzdaban, Cumhur İttifakı’nın bir beka meselesi olduğunu belirtti. Düzdaban, “Ülkücüler ve Türk Milliyetçileri olarak, Cumhur İttifakı kırmızıçizgimiz, onurumuzdur” ifadelerini kullandı. Düzdaban’ın ardından konuşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi  ile hedeflerine ulaşamayan hainlerin ellerinde son koz olarak 31 Mart seçimleri kaldığını kaydederek, Çayırovalıların şer odaklarına geçit vermeyeceğini söyledi.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti döneminde Çayırova yapılan en büyük hizmetin Cayırova’ya kazandırılan ilçe statüsü olduğunu belirten Bünyamin Çiftçi, “31 Mart'tan sonra da hep birlikte olacağız ve güzel işlere imza atacağız. Çayırova kararını vermiş. Çok güçlü bir destekle yolumuza devam edeceğiz. Kazanan ülkemiz ve bölgemiz olacak" şeklinde konuştu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de konuşmasında, “Ülkücü hareketin gücünü göstermek zorundayız. Çayırova’da birçok oyunu bozmuş bir teşkilatız. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmektir. Liderimizin ve üç hilalin boynunu bükmemek için çalışacağız” dedi.

HEP BERABER YOL YÜRÜYECEĞİZ

MHP MYK Üyesi Elmas’ın 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çektiği konuşmasının ardından, kürsüden seslenen Büyükakın ise, “Bünyamin kardeşim ve ben Cumhur İttifakı’nın ve sizlerin adayıyız. Liderlerimiz oturup beka için milli karar verdiler. Hepimiz bu milletin öz evlatlarıyız. Kendisi yerli ve milli olmayan insana şehir emanet edilir mi? Allah’a hamd olsun sizler gibi yol arkadaşlarımız var. Bizim birlikteliğimiz Pazar’a kadar değil mezara kadar. Bu yolu hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Türel, Soğukpınar Derneğinde moral buldu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Yavuz Selim mahallesinde bulunan Espiye Soğukpınar...

Haberi Oku