banner1001
SİYASET:
Darıca'dan İlk Mesaj!

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:30

AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından ilçelerde aday tanıtım toplantıları başladı. İlk aday tanıtım toplantısının yapıldığı Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde coşkulu topluluğa konuşan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Biz eğer belediye başkan adayı olmuşsak, bunun altında teşkilatlarımızın başarısı vardır. Seçimlerde bir başarı varsa, bu başarı teşkilatlarındır” diye konuştu.

Aday tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Ahmet Uğur, ilçe belediye başkanları, ilçe Belediye Başkan adayları, İl yöneticileri, , partililer ve vatandaşlar katıldı.

Aday tanıtım toplantısında ilk olarak konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti bu güne kadar bütün davalardan alnının akıyla çıktı. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde de aynı ruh, heyecan ve arzuyla çalışacağız. Önümüzdeki seçimleri de Cumhur İttifakımız ile birlikte başarıyla atlatacağız. AK kadrolarını yönettiği Darıca’yı inşallah yine AK kadrolara teslim edeceğiz. Darıca AK Parti ile büyük bir ivme kazandı. Şükrü Karabacak başkanımız Darıca’da büyük hizmetlere, büyük çalışmalara imza attı. Karabacak’ın Darıca’ya önemli hizmetleri oldu. Ben kendisine hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti’de 9 yıldır ilçe başkanlığı yapan Muzaffer Başkanımız ise Karabacak başkanımızdan inşallah bayrağı devralacak” dedi.

EMANETİ EMİN ELLERE TESLİM EDİYORUZ

Görevini gönül huzuruyla Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a bırakacağını da söyleyen Karaosmanoğlu, “On yıl beraber çalıştığımız Tahir Büyükakın daha önce üniversitede hocaydı, belediyeciliği de biliyor. Emaneti emin ellere teslim ediyoruz. Allah’ın izniyle kalemiz olan Büyükşehir Belediyemizi yeniden alacağız. En güçlü oyu Allah’ın izniyle Darıca ilçemizden alacağız. 31 Mart akşamı hep birlikte Darıca’dan Cumhurbaşkanımıza selam vereceğiz.  Büyükşehir ile beraber 12 belediye sevgi, saygı ve heyecan ile değişiyor, bizde değişimi yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAK

Bıyık’ın Karabacak’tan alacağı bayrağı daha yukarı taşıyacağına dile getiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Şükrü Karabacak Başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. AK kadroların çalışmasıyla Darıca inşallah güzel hizmetlere devam edecek. Cumhur İttifakının adayı olarak Muzaffer Bıyık sahalarda olacak ve çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Cumhur İttifakı adaylarımızın seçim sürecini başarıyla sonuçlandıracağına inanıyorum” dedi.


Aday tanıtım toplantısında bayrağı Muzaffer Bıyık’a devredeceğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Teşkilatımızla, milletimizle, halkımızla birlikte Darıca’da önemli hizmetler yaptık. Biz AK Parti’ye güvenenleri hiç mahcup etmedik ve sözümüz sözde kalmadı. Bizler Cumhur İttifakı ile MHP’nin güçlü temsilcileri ve MHP’ye gönül veren arkadaşlarımıza da içimize alarak bu seçimlerden güçlü bir şekilde çıkacağız. Bu kutlu davada Darıca’da 31 Mart günü bir bayrak değişimi söz konusu olacak. Ben yeni başkan adayımız Muzaffer Bıyık’a başarılar diliyorum.” açıklamasını yaptı.

BAŞARI TEŞKİLATLARINDIR

Salonu dolduran coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise “Bugün Büyükşehir adayımız Tahir Büyükakın ile bir aradaydık. Darıca’yla ilgili önemli plan ve projelerimiz var. Darıca’mızla alakalı şu anda seçim beyannamemizi hazırlıyoruz. Halkımızın karşısına onların hayatını kolaylaştıracak projelerle çıkacağız. Yapamayacağımız hiç bir işin sözünü verip günü kurtarma çabası içinde olmayacağız. Yıllardır omuz omuza çalıştık. Biz eğer belediye başkan adayı olmuşsak, bunun altında teşkilatlarımızın başarısı vardır. Seçimlerde bir başarı varsa, bu başarı teşkilatlarındır. Darıca Cumhur İttifakının en güçlü meyvesini verecek bir ilçemiz olacak inşallah” diye konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku