banner1001
SİYASET:
Dilovası MHP'de neler oluyor

15 Ekim 2018 Pazartesi 14:12

    Geçtiğimiz yıl yapılan kongrede İlçe Başkanlığı’na seçilen Cihan Sevinç ve yönetimi, İl başkanlığı tarafından görevden alındı. Görevden alınmanın gerekçesi ise Cumhur İttifakı’nın ruhuna zarar vermek olarak açıklandı. Dilovası MHP’de yaşanan bu gelişmeler sonrasında, yeni yönetimi oluşturmak için de çalışmalar başladı.

Kararla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Tarih itibari ile MHP İl Başkanlığının inceleme ve çalışmaları sonucu MHP Dilovası İlçe Başkanı ve Yönetimi görevden el çektirilmiştir. Dilovası İlçe Teşkilatının MHP’nin kurumsal yapısına zarar veren eylem ve söylemleri, Yenikapı ruhu ve Cumhur İttifakına zarar veren eylem ve söylemlerinden dolayı görevden alınmışlardır. Yeniden yapılanma çalışmaları başkanlığımız tarafından başlatılmıştır. Görevden alınan ilgili kişilerin yönetimsel anlamda hiçbir bağı kalmamıştır” diye konuştu.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
dilovası halkı 5 yıl önce

ali toltarı birdaha belediye başkanı olarak görmek istemiyoruz onun işi bellidir ne zihniyet olduğu okumuş ya boş o diplomalar hepsi boş sıradan birini koy ondan daha iyi siyaset yapar daha iyi hizmet yapar o hizmeti cebine yapmış dilovası halkından uzak dursun yeter

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku